Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα φράουλα

από BigMama
Μια συνταγή από παλιά!!! (της γιαγιάς)
Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 45 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη

Υλικά
 

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
  • Κατόπιν προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες και τα χτυπάμε καλά.
  • Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
  • Θέλουμε μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια.
  • Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης με έναν πλάστη και με κουπ πατ κόβουμε μπισκότα στο σχήμα που μας αρέσει.
  • Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Μόλις κρυώσουν, αλείφουμε λίγη μαρμελάδα φράουλα στο κάτω μέρους ενός μπισκότου και πάνω στην μαρμελάδα κολλάμε το κάτω μέρος ενός δεύτερου μπισκότου.
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: Συνταγές - BigMama Cooks  | Συνταγή και Photo Νεκταρια Πασχου
5 από 2 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx