Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα φράουλα
Μια συνταγή από παλιά!!! (της γιαγιάς)
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
- Κατόπιν προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες και τα χτυπάμε καλά.
- Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
- Θέλουμε μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια.
- Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης με έναν πλάστη και με κουπ πατ κόβουμε μπισκότα στο σχήμα που μας αρέσει.
- Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Μόλις κρυώσουν, αλείφουμε λίγη μαρμελάδα φράουλα στο κάτω μέρους ενός μπισκότου και πάνω στην μαρμελάδα κολλάμε το κάτω μέρος ενός δεύτερου μπισκότου.
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: Συνταγές - BigMama Cooks | Συνταγή και Photo Νεκταρια Πασχου
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο