Μπισκοτογλυκό της Χριστίνας
Μπισκοτογλυκό της Χριστίνας Γεωργιοπούλου. Ένα πολύ γρήγορο και εύκολο γλυκό ψυγείου, με πολύ λίγα υλικά, που είναι έτοιμο μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Υλικά
- 225 γρ. σοκολατένια μπισκότα τύπου πτι μπερ
- 600 ml κρέμα γάλακτος
- 125 γρ. λιωμένη κουρβερτούρα γάλακτος
- 1 πακέτο κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες
- 1 πακέτο κουβερτούρα γάλακτος σε σταγόνες
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί.
- Βάζουμε τη μισή σαντιγί σε ένα δεύτερο μπολ, προσθέτουμε τα 50 γρ. τριμμένα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Στην άλλη μισή σαντιγί προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν.
- Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση από τα ολόκληρα μπισκότα και απλώνουμε πάνω ομοιόμορφα, τη μισή από τη σαντιγί με τα τριμμένα μπισκότα.
- Στρώνουμε πάλι μπισκότα και πάνω απλώνουμε όλη τη σαντιγί με την κουβερτούρα γάλακτος.
- Απλώνουμε και την υπόλοιπη σαντιγί με τα τριμμένα μπισκότα και διακοσμούμε με τις σταγόνες σοκολάτας.
- Βάζουμε στο ψυγείο για 2-4 ώρες να κρυώσει καλά.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο