Cheesecake Frozen με σμέουρα
Παγωμένη απόλαυση με σμέουρα!
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
Για τη βάση
- 20 μπισκότα digestive
- 70 γρ. λιωμένο βιτάμ
Για τη γέμιση
- 4 αυγά
- 180 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. τυρί φιλαδέλφια
- 300 γρ. σμέουρα
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Τρίβουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο
- Τοποθετούμε 1 τσέρκι (στεφάνι ζαχαροπλαστικής) διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. μέσα σ’ ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα . Τυλίγουμε τις άκρες της λαδόκολλας γύρω από το τσέρκι. Απλώνουμε το μπισκότο ομοιόμορφα.
- Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και το τυρί μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε απαλή σαντιγί. Προσθέτουμε τα μισά σμέουρα και ανακατεύουμε και τα 3 μείγματα απαλά.
- Απλώνουμε πάνω στη βάση που έχουμε στο τσέρκι μας και αφήνουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
- Καλή επιτυχία!
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ". | Panagiota Kiriakou
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο