Τσιπς ζυμαρικών
Έχετε δοκιμάσει ποτέ τσιπς ζυμαρικών; Δοκιμάστε αυτή την απλή συνταγή και θα γίνει το αγαπημένο σας σνακ.
Υλικά
- 500 γρ. ζυμαρικά φιογκάκια (φαρφάλε)
- λάδι για το τηγάνισμα
- 1 κ.σ. μείγμα βοτάνων italian seasoning
- ½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Σε μια κατσαρόλα βράστε τα ζυμαρικά al dente, περίπου 8 λεπτά. Μόλις βράσουν σουρώστε τα.
- Σε μια άλλη μεγάλη, βαθιά κατσαρόλα προσθέστε λάδι αφήστε το να ζεσταθεί. Όταν αρχίσει να τρεμοπαίζει, προσθέστε περίπου 1 φλιτζάνι al dente ζυμαρικά και μαγειρέψτε μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα και να γίνουν τραγανά. Περίπου 2 λεπτά για κάθε πλευρά. Προσοχή, τοποθετήστε τα στο τηγάνι με μικρή απόσταση για να μην γίνουν μια μάζα.
- Βγάλτε τα ζυμαρικά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια, ρίχνετε αμέσως μείγμα βοτάνων (italian seasoning) σκόνη σκόρδου, παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
- Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα ζυμαρικά.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο