Φαρφάλε με μανιτάρια και σάλτσα Σολωμού

από BigMama
Απλό, γρήγορο και πεντανόστιμο πιάτο.
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 15 λεπτά
Κατηγορία Για Φοιτητές, Γρήγορα Πιάτα, Ζυμαρικά, Μαγειρική, Σολομός
Κουζίνα : Ιταλική
Μέθοδος : Βράσιμο, Σοτάρισμα
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )3 μερίδες

Υλικά
 

  • 300 γρ. farfalle (φαρφάλε)
  • 200 γρ. μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φετάκια
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. αλεύρι
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 150 γρ. σολομό
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • άνηθο ψιλοκομμένο

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
  • Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρις ότου εξατμιστούν τα υγρά τους.
  • Πασπαλίζετε με το αλεύρι, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
  • Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
  • Προσθέτετε τη μουστάρδα, το πιπέρι, τον άνηθο και το σολομό κομμένο σε κομματάκια.
  • Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε τα ζυμαρικά περιχυμένα με τη σάλτσα.
4,75 από 4 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

4,75 from 4 votes (4 ratings without comment)
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx