Φαρφάλε με μανιτάρια και σάλτσα Σολωμού
Απλό, γρήγορο και πεντανόστιμο πιάτο.
Υλικά
- 300 γρ. farfalle (φαρφάλε)
- 200 γρ. μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φετάκια
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ. αλεύρι
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 150 γρ. σολομό
- φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- άνηθο ψιλοκομμένο
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
- Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρις ότου εξατμιστούν τα υγρά τους.
- Πασπαλίζετε με το αλεύρι, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε.
- Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
- Προσθέτετε τη μουστάρδα, το πιπέρι, τον άνηθο και το σολομό κομμένο σε κομματάκια.
- Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε τα ζυμαρικά περιχυμένα με τη σάλτσα.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο