Φουσίλι λούνγκι με σάλτσα κολοκυθιού

από BigMama
Ένα πεντανόστιμο γρήγορο πιάτο με φουσίλι και κολοκυθάκια.

Βαθμολόγησε τη συνταγή

5 από 2 ψήφοι
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 15 λεπτά
Κατηγορία Για Φοιτητές, Γρήγορα Πιάτα, Ζυμαρικά, Λαχανικά, Μαγειρική, Οικονομικά
Κουζίνα : Ιταλική
Μέθοδος : Βράσιμο, Σοτάρισμα
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )4

Υλικά
 

  • 400 γρ, φουσίλι λούνγκι (fusilli lunghi)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 500 γρ. μικρά κολοκυθάκια πολύ λεπτά κομμένα
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 150 γρ. τυρί κρέμα με αρωματικά χόρτα και σκόρδο
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο
  • 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Βράζετε τα ζυμαρικά σε άφθονο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.
  • Ζεσταίνετε το βούτυρο και το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τα κολοκυθάκια μαζί με το κρεμμύδι.
  • Αφήνετε στη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρις ότου τα κολοκυθάκια μαλακώσουν.
  • Προσθέτετε το τυρί, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το τυρί (με προσοχή).
  • Σερβίρετε τα ζυμαρικά ανακατεμένα με τη σάλτσα κολοκυθιού και πασπαλισμένα με την παρμεζάνα.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx