Κορμός Nutella

 

από BigMama
Λαχταριστός, σοκολατένιος κορμός με φουντούκια. Άλλη μια συνταγή από την Τζένη Τσανακτσίδου που λατρεύουμε.
Μαγείρεμα 30 λεπτά
Χρόνος Ψύξης 12 ώρες
Συνολικός Χρόνος 12 ώρες 30 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Σοκολάτα
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )1 δόση
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

  • 400 γρ. λιωμένη μαύρη σοκολάτα
  • 300 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα
  • 500 γρ. nutella
  • 350 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
  • ελάχιστο λάδι για τη φόρμα

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Χρησιμοποιούμε μια μακρόστενη φόρμα την οποία λαδώνουμε ελαφρώς.
  • Με ένα πινέλο αλείφουμε τον πάτο και τα τοιχώματα της φόρμας με τη λιωμένη μαύρη σοκολάτα.
  • Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 10 λεπτά και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για ακόμη μία φορά.
  • Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη nutella με τη λευκή σοκολάτα και προσθέτουμε και τα φουντούκια. Ανακατεύουμε καλά για 2 λεπτά περίπου.
  • Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τη nutella. Βάζουμε ξανά στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  • Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε πάνω στο μείγμα την υπόλοιπη μαύρη σοκολάτα.
  • Βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για 12 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά.
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
5 από 1 ψήφος

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx