Κορμός Nutella

 

από BigMama
Λαχταριστός, σοκολατένιος Κορμός Nutella με φουντούκια. Άλλη μια συνταγή από την Τζένη Τσανακτσίδου που λατρεύουμε.

Βαθμολόγησε τη συνταγή

5 από 1 ψήφος
Μαγείρεμα 30 λεπτά
Χρόνος Ψύξης 12 ώρες
Συνολικός Χρόνος 12 ώρες 30 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Σοκολάτα
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )1 δόση
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

  • 400 γρ. λιωμένη μαύρη σοκολάτα
  • 300 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα
  • 500 γρ. nutella
  • 350 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
  • ελάχιστο λάδι για τη φόρμα

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Χρησιμοποιούμε μια μακρόστενη φόρμα την οποία λαδώνουμε ελαφρώς.
  • Με ένα πινέλο αλείφουμε τον πάτο και τα τοιχώματα της φόρμας με τη λιωμένη μαύρη σοκολάτα.
  • Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 10 λεπτά και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για ακόμη μία φορά.
  • Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη nutella με τη λευκή σοκολάτα και προσθέτουμε και τα φουντούκια. Ανακατεύουμε καλά για 2 λεπτά περίπου.
  • Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τη nutella. Βάζουμε ξανά στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  • Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε πάνω στο μείγμα την υπόλοιπη μαύρη σοκολάτα.
  • Βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για 12 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά.
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx