Κοτόπουλο με ντοματίνια και τσένταρ

 

BigMama
Τη συνταγή τη βρήκαμε σε βιβλιαράκι συνταγών του πτηνοτροφικού συνεταιρισμού Ιωαννίνων "Πίνδος"
kotopoulo_ntomatinia_cheddar
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 1 ώρα
Χρόνος Αναμονής 0 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 1 ώρα 10 λεπτά
Κατηγορία Κοτόπουλο, Μαγειρική
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 150 γρ. τσένταρ ή κασέρι χοντροκομμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
  • 3 κ.σ. γάλα
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • ½ κ.γ. θυμάρι
  • αλάτι, πιπέρι

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  • Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
  • Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι.
  • Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
  • Ψήνουμε για 25 με 30 λεπτά , μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα.
  • Σερβίρουμε με μπρόκολο και μικρές βραστές πατάτες.
5 από 2 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx