Μιλφέιγ τσακ μπαμ
Το πιο γρήγορο γλυκό ψυγείου με τέλεια γεύση.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- 3 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση μιλφέιγ
- 1½ λίτρο γάλα
- 3 πακέτα σφολιατίνια
- λίγη ζάχαρη άχνη
Σημειώσεις
Instructions
- Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα με το γάλα για 4-5 λεπτά.
- Σε ένα πυρέξ 25x35 βάζουμε μια στρώση από σφολιατίνια τα οποία χωρίζουμε στη μέση (το πάνω μέρος να ξεχωρίσει από το κάτω - με τη βοήθεια ενός μαχαιριού όπου χρειάζεται).
- Πάνω στην πρώτη στρώση απλώνουμε το 1/3 της κρέμας
- Συνεχίζουμε με μια στρώση σφολιατίνια και από πάνω ξανά 1/3 της κρέμας.
- Από το τελευταίο πακέτο σφολιατίνια στρώνουμε εδώ και εκεί τα μισά σφολιατίνια και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
- Τα υπόλοιπα μισά τα τρίβουμε και τα ρίχνουμε από πάνω έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια της κρέμας.
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσει καλά.
Εγγραφή
Σύνδεση
1 Σχόλιο
παλαιότερο