Μους Μήλου
Ετοιμάστε τη δική σας σπιτική Μους Μήλου, εύκολα και γρήγορα (χωρίς ζάχαρη). Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και η Μους Μήλου θα γίνει το αγαπημένο σας επιδόρπιο.
Υλικά
- 1 κιλό μήλα γλυκά (όχι ξινόμηλα)
- ½ κούπα νερό
- ½ λεμόνι το χυμό
- ½ κ.γ. κανέλα προαιρετικά
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε κομμάτια.
- Βάζουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το νερό, το λεμόνι, τα μήλα και την κανέλα και αφήνουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο σιγανό και αφήνουμε τα μήλα να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 30 λεπτά.
- Μόλις μαλακώσουν, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και τα πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ ή το μούλτι. Αν θέλουμε μικρά κομματάκια μήλου μέσα στη μους μας, τότε χρησιμοποιούμε τον πολτοποιητή πατάτας.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο