Μπισκοτάκια με Καραμελωμένο Ζαχαρούχο
Πανεύκολα Μπισκοτάκια με Καραμελωμένο Ζαχαρούχο. Χρειάζονται μόνο 5 υλικά και είναι έτοιμα σε λιγότερο από 20 λεπτά.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- 120 γρ. βιτάμ μαλακό (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 150 γρ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
- 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 20 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το μαλακό βούτυρο και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Χτυπάμε να ομογενοποιηθεί.
- Προσθέτουμε σε 2 δόσεις το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα φύλλο πάχους 3-5 χιλ., χαράσουμε με ένα μαχαίρι οριζοντίως και καθέτως και κόβουμε μπισκότα με ένα στρογγυλό κουπ πατ.
- Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε ένα ταφί και αραδιάζουμε πάνω τα μπισκότα. Ψήνουμε στους 180°C, στις αντιστάσεις, για 12 λεπτά.
- Μόλις βγάλουμε τα μπισκότα από το φούρνο, τα πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο