Νηστίσιμα Τρουφάκια Μωσαϊκό

 

από Lina
Γρήγορα Νηστίσιμα Τρουφάκια Μωσαϊκό χωρίς γαλακτοκομικά. Είναι ιδανικά για τις ξαφνικές υπογλυκαιμίες και όχι μόνο.

Βαθμολόγησε τη συνταγή

5 από 2 ψήφοι
Προετοιμασία 30 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 30 λεπτά
Κατηγορία Ζαχαροπλαστική, Νηστίσιμα γλυκά
Κουζίνα : Ελληνική
Μέθοδος : Κατσαρόλα
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )30 κομμάτια
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

  • 400 γρ. μπισκότα νηστίσιμα
  • 75 γρ. καρύδια
  • 200 ml νερό
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 125 γρ. μαργαρίνη
  • 1 βανίλια
  • 25 γρ. κακάο

Επικάλυψη:

  • Ινδοκάρυδο

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Σε μπολ, σπάμε σε αρκετά μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Στο multi θρυμματίζουμε τα καρύδια και τα προσθέτουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε.
  • Σε κατσαρόλα, βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Με σύρμα ανακατεύουμε, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και αφήνουμε να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τη βανίλια, το κακάο και βράζουμε το μείγμα μέχρι να πήξει.
  • Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα μπισκότα και τα καρύδια, ανακατεύοντας προσεκτικά να ενσωματωθούν τα υλικά.
  • Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
  • Παίρνουμε από το μείγμα ποσότητα περίπου 25 γρ. για να σχηματίσουμε μικρές μπάλες, τυλίγοντάς τις στο ινδοκάρυδο.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx