One-Pot Ταλιατέλες με τόνο και λιαστή ντομάτα
Όλα σε μια κατσαρόλα και έτοιμο σε 20 λεπτά!
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
- 180 γρ. λιαστές ντομάτες
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- 80 ml κρασί λευκό ξηρό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κονσέρβες τόνου σε νερό
- ½ λίτρο ζωμό λαχανικών ή κότας
- αλάτι, πιπέρι
- τριμμένη παρμεζάνα
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο.
- Στο multi ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τις προσθέτουμε στο κρεμμύδι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το μπούκοβο και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τον τόνο σπασμένο σε κομματάκια.
- Συνεχίζουμε προσθέτοντας το ζεστό ζωμό λαχανικών ή κότας και τις ταλιατέλες όπως είναι άβραστες. Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί μέχρι να γίνουν al dente οι ταλιατέλες.
- Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα. Μια μόνο κατσαρόλα για πλύσιμο!
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο