One-Pot Ταλιατέλες με τόνο και λιαστή ντομάτα
Όλα σε μια κατσαρόλα και έτοιμο σε 20 λεπτά!
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
- 180 γρ. λιαστές ντομάτες
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- 80 ml κρασί λευκό ξηρό
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κονσέρβες τόνου σε νερό
- ½ λίτρο ζωμό λαχανικών ή κότας
- αλάτι, πιπέρι
- τριμμένη παρμεζάνα
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο.
- Στο multi ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τις προσθέτουμε στο κρεμμύδι. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε το μπούκοβο και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τον τόνο σπασμένο σε κομματάκια.
- Συνεχίζουμε προσθέτοντας το ζεστό ζωμό λαχανικών ή κότας και τις ταλιατέλες όπως είναι άβραστες. Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί μέχρι να γίνουν al dente οι ταλιατέλες.
- Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα. Μια μόνο κατσαρόλα για πλύσιμο!
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο