Όροι Χρήσης

Όροι της Υπηρεσίας

Ισχύει από 1η Μαϊου 2019

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ Ή ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι παρόντες όροι της υπηρεσίας (εφεξής «Όροι της Υπηρεσίας») (συμπεριλαμβανομένων και των εγγράφων στα οποία παραπέμπουν) αναφέρουν τους όρους υπό τους οποίους μπορείτε να κάνετε χρήση του ιστοτόπου της BigMama Cooks (εφεξής «Ιστότοπος») ή της εφαρμογής κινητών συσκευών (εφεξής «Εφαρμογή»). Η χρήση του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής περιλαμβάνει πρόσβαση, περιήγηση ή εγγραφή για την χρήση του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής.

Κάνοντας χρήση του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας όπως ορίζονται κάτωθι. Εάν δεν αποδέχεστε τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας δεν σας επιτρέπεται η χρήση του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής μας. Συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας για μελλοντική χρήση.

1. ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι ακόλουθοι πρόσθετοι κανονισμοί ισχύουν επίσης για την χρήση του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής μας.

 • Πολιτική απορρήτου μας, η οποία εξηγεί τι είδους Προσωπικά Δεδομένα συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε, πώς τα χρησιμοποιούμε, τι δικαιώματα έχετε αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα και ποιες διαδικασίες πρέπει να διαθέτουμε για να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα. Τα παραπάνω ισχύουν για προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μέσω του Ισοτόπου και της Εφαρμογής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά την Πολιτική Απορρήτου μας πριν χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή.
 • Πολιτική Cookies μας, η οποία ενημερώνει σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας.
 • Οι Κανονισμοί της Κοινότητάς μας, οι οποίοι ενημερώνουν σχετικά με τις επιτρεπόμενες και μη επιτρεπόμενες χρήσεις του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής. Οι παραπάνω Κανονισμοί της Κοινότητάς μας αποτελούν μέρος των Όρων της Υπηρεσίας, οπότε οι αναφορές στους Όρους της Υπηρεσίας τους περιλαμβάνουν και αυτούς.

2. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είμαστε το BigMama Cooks.Εάν προκύψουν απορίες ή παράπονα σχετικά με τον Ιστότοπο, την Εφαρμογή μας ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα σχετίζεται με την BigMama Cooks, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: bigmamacooksgr@gmail.com

3. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ

O Ιστότοπος και η Εφαρμογή σας δίνουν την δυνατότητα να μοιράζεστε συνταγές με άλλους χρήστες του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής μας και να περιηγείστε στις συνταγές άλλων χρηστών (εφεξής «Υπηρεσίες BigMama Cooks»). Οι Υπηρεσίες BigMama Cooks είναι διαθέσιμες δωρεάν, εξαιρουμένων των προαιρετικών Ειδικών Υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρουμε (βλ. ενότητα 7).

Ο Ιστότοπός μας είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με σύγχρονους φυλλομετρητές και είναι συμβατός με τα κυριότερα λειτουργικά συστήματα και πλατφόρμες. Τα χαρακτηριστικά καθώς και η λειτουργικότητα ενδέχεται να διαφέρουν για κάθε φυλλομετρητή, λειτουργικό σύστημα ή συσκευή.

Ενδέχεται να συνεργαζόμαστε με τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παροχή των Υπηρεσιών BigMama Cooks ή για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας όπως αυτές ορίζονται στους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας.

Δεν μπορούμε να δεσμευτούμε ότι ο Ιστότοπος ή η Εφαρμογή μας, το περιεχόμενο που εμπεριέχεται σε αυτούς ή οι υπηρεσίες που παρέχονται από τους εν λόγω τρίτους παρόχους υπηρεσιών δεν περιέχουν σφάλματα ή παραλείψεις.

4. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Όλες οι συνταγές του Ιστοτόπου και της Εφαρμογής παρέχονται μόνο για γενική πληροφόρηση. Η BigMama Cooks δεν δοκιμάζει ή ελέγχει τις συνταγές πριν δημοσιευθούν, επομένως ενδέχεται να αναρτώνται και ορισμένες ακατάλληλες, λανθασμένες ή επικίνδυνες συνταγές, υλικά ή μέθοδοι παρασκευής. Οι συνταγές, τα σχόλια και τυχόν άλλες πληροφορίες που παρέχονται από τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας δεν αποτελούν συμβουλές στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε και η όποια χρήση ή εμπιστοσύνη στις εν λόγω συνταγές ή άλλου είδους περιεχόμενο που παρέχεται από τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη.

Η BigMama Cooks δεν παίρνει θέση, ούτε ρητά ούτε σιωπηρά, σχετικά με την ακρίβεια, ποιότητα, ασφάλεια ή καταλληλότητα των συνταγών που δημοσιεύονται στις Υπηρεσίες BigMama Cooks.

Συμπερασματικά:

 • Πρέπει να ελέγχετε τυχόν ασυνήθιστα συστατικά ή υλικά που χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά καθώς και καινούριες μεθόδους που αναγράφονται στις συνταγές διασταυρώνοντάς τες με άλλες πηγές.
 • Πρέπει να συμμορφώνεστε πάντα με τις προειδοποιήσεις επισιτιστικής ασφαλείας ή τα σχετικά φυλλάδια που εκδίδονται από τις τοπικές αρμόδιες αρχές. Οι Υπηρεσίες BigMama Cooks δεν υποχρεούνται να επισημάνουν ή να διευκρινίσουν κινδύνους που σχετίζονται με την παρασκευή συνταγών, τις μεθόδους ή τις τεχνικές που ακολουθούνται καθώς και την κατανάλωση φαγητού.
 • Εάν δεν έχετε εμπειρία στον κλάδο της μαγειρικής, προτείνουμε να ζητήσετε την βοήθεια κάποιου πεπειραμένου μάγειρα ή κάποιου αρμοδίου κατά την χρήση συνταγών των Υπηρεσιών BigMama Cooks, ειδικά όσον αφορά θέματα υγείας και ασφαλείας.

Εάν προκύψουν απορίες ή ανησυχίες σχετικά με τις συνταγές ή το περιεχόμενο των Υπηρεσιών BigMama Cooks ή εάν θεωρείτε ότι τα πνευματικά δικαιώματα του έργου σας έχουν παραβιαστεί ή εάν έχετε πληροφορηθεί κάποια άλλη παραβίαση, παράνομο ή ακατάλληλο περιεχόμενο, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: bigmamacooksgr@gmail.com

5. ΕΓΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ

Αναφορικά με τον Ιστότοπό μας, μπορείτε να επισκέπτεστε και να βλέπετε τις συνταγές ως απλός επισκέπτης (εφεξής καλούμενος «Επισκέπτης»), χωρίς να έχει προηγηθεί εγγραφή. Ωστόσο, θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες των Υπηρεσιών BigMama Cooks εάν κάνετε εγγραφή και δημιουργήσετε λογαριασμό. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό για να κάνετε χρήση των Υπηρεσιών BigMama Cooks, είναι απαραίτητο είτε να συμπληρώσετε τις ζητούμενες πληροφορίες λογαριασμού που θα ζητηθούν από εμάς υποβάλλοντας την αίτηση με την εκάστοτε ζητούμενη μορφή είτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας σε κάποιον άλλον πάροχο (π.χ. Facebook, Google).

Θα διενεργήσουμε τους απαραίτητους ελέγχους για την εγγραφή σας πριν ή μετά την διαδικασία εγγραφής και αφού αποδεχτούμε την αίτησή σας, θα είστε εγγεγραμμένοι ως εγγεγραμμένοι χρήστες (εφεξής «Εγγεγραμμένοι Χρήστες»).

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλουμε, να αποσύρουμε ή να τερματίσουμε τον λογαριασμό σας, τα στοιχεία του λογαριασμού σας ή τον κωδικό πρόσβασης στις παρακάτω περιπτώσεις. Εφόσον είναι εφικτό, θα σας ενημερώσουμε για την πρόθεσή μας να προβούμε στις παραπάνω ενέργειες και θα σας δώσουμε την δυνατότητα να κάνετε ένσταση:

 • δεν υφίσταται άτομο με τα στοιχεία που δηλώσατε.
 • δεν διαθέτετε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που να μπορεί να λαμβάνει τα αντίστοιχα μηνύματα.
 • παραβιάζετε τους Όρους της Υπηρεσίας.
 • μας έχετε ή φαίνεται να μας έχετε κοινοποιήσει εν γνώσει σας ψευδή στοιχεία.
 • είστε ανήλικος/η και δεν έχετε κοινοποιήσει τις πληροφορίες του λογαριασμού με την συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα.
 • προκειμένου να αντιμετωπίσουμε υφιστάμενες ή πιθανές απειλές για την εταιρεία μας (π.χ. επιθέσεις στον κυβερνοχώρο) καθώς και ανεπιθύμητες ή επικίνδυνες πρακτικές ή συμπεριφορές στα πλαίσια της κοινότητάς μας.
 • για οποιονδήποτε από τους λόγους που αναφέρονται ακολούθως στην ενότητα 18.

6. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΑΣ

Εάν επιλέξετε να γίνεται Εγγεγραμμένος Χρήστης πρέπει να αντιμετωπίζετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας ως απόρρητες. Δεν πρέπει να τις κοινοποιείτε σε τρίτους. Αποδέχεστε και φέρετε πλήρη ευθύνη για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον λογαριασμό σας, με εξαίρεση εκείνες για τις οποίες την ευθύνη έχουμε εμείς.

Εάν γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι κάποιος τρίτος έχει λάβει γνώση του λογαριασμού σας, οφείλετε να μας ενημερώσετε εγκαίρως επικοινωνώντας μαζί μας στο bigmamacooksgr@gmail.com

7. ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ειδικές υπηρεσίες

8. ΤΕΛΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Τέλη Συνδρομής. Τέλη Ειδικών Υπηρεσιών δεν υπάρχουν προς το παρόν στον ιστότοπό μας.

9. ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ακύρωση Ειδικών Υπηρεσιών στις οποίες εγγραφήκατε μέσω του Ιστοτόπου μας. Ειδικές υπηρεσίες δεν υπάρχουν προς το παρόν στον ιστότοπό μας.

10. ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ

Δεν διεκδικούμε την κυριότητα των συνταγών, φωτογραφιών, γραφικών, σχολίων, πληροφοριών, δεδομένων, κειμένων ή άλλου υλικού που μεταφορτώνετε ή αναρτάτε στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας (εφεξής «Περιεχόμενο»).

Ωστόσο, όταν μεταφορτώνετε Περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων συνταγών, στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας, μας παρέχετε -άνευ υποχρέωσης καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων- διεθνές, μόνιμο και μεταβιβάσιμο δικαίωμα και άδεια (την οποία δυνάμεθα να εκχωρήσουμε σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις και τρίτους, συμπεριλαμβανομένων και άλλων χρηστών) για την χρήση, αντιγραφή, αναπαραγωγή, επεξεργασία, προσαρμογή, τροποποίηση, μετάφραση, μετάδοση, παρουσίαση και διανομή (και μέσω τρίτων) του εν λόγω Περιεχομένου ή παραγώγων αυτού σε όλα τα μέσα ή μέσω όλων των μεθόδων διανομής (υφιστάμενων ή μεταγενέστερων) για το σύνολο των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων. Επίσης, συμφωνείτε ότι:

 1. η παρούσα άδεια περιλαμβάνει το δικαίωμά μας να παρέχουμε, προωθούμε και αξιοποιούμε εμπορικά το εν λόγω Περιεχόμενο που μεταφορτώνεται στον Ιστότοπο και την Εφαρμογή μας με οποιαδήποτε μέσα, τρόπο και μορφή ή με την βοήθεια άλλων χρηστών ή συνεργατών μας στον τομέα της διανομής και δημοσίευσης του εν λόγω Περιεχομένου σε άλλα μέσα και συσκευές.
 2. οι εν λόγω πρόσθετες χρήσεις εκ μέρους της εταιρείας μας, άλλων χρηστών του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής και άλλων συνεργατών μας στον τομέα της διανομής και δημοσίευσης του εν λόγω Περιεχομένου δεν εγείρουν αξίωση αποζημίωσης για εσάς σχετικά με το Περιεχόμενο που μεταφορτώνεται στον Ιστότοπο και την Εφαρμογή μας.
 3. μας εξουσιοδοτείτε να αναφέρουμε τυχόν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στον αρμόδιο πράκτορα, ιστότοπο, κάτοχο, πάροχο φιλοξενίας ή οποιονδήποτε άλλο υπεύθυνο για το συγκεκριμένο θέμα εκ μέρους σας, εάν ανακαλύψουμε ότι τα πνευματικά δικαιώματα του Περιεχομένου σας έχουν παραβιαστεί.
 4. παραιτείστε, ή όπου αυτό δεν είναι εφικτό, συμφωνείτε να μην εγείρετε πνευματικά δικαιώματα (και τα παρεμφερή δικαιώματα που υπάγονται σε άλλη νομοθεσία) που έχετε ήδη ή ενδέχεται να αποκτήσετε στο μέλλον σχετικά με το Περιεχόμενό σας.

11. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Με εξαίρεση το Περιεχόμενό σας, συμπεριλαμβανομένων και των συνταγών σας, όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούν τις Υπηρεσίες BigMama Cooks και το υλικό του Ιστοτόπου και της Εφαρμογής μας, συμπεριλαμβανομένων άνευ περιορισμού σχεδίων, γραφικών, κειμένων, εικόνων, λογισμικού ή άλλων αρχείων, καθώς και της επιλογής και της διαχείρισής τους (εφεξής καλούμενα στο σύνολό τους «Υλικό») αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας μας ή/και των δικαιοπαρόχων μας.

Σας παραχωρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιείται το Υλικό μόνο στον βαθμό που κρίνεται απαραίτητος για την πρόσβαση και χρήση των Υπηρεσιών BigMama Cooks για προσωπικούς, μη εμπορικούς σκοπούς βάσει των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας. Επιφυλασσόμεθα ρητά όλων των υπολοίπων δικαιωμάτων.

Συμπερασματικά:

 • Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε για εμπορικούς σκοπούς μέρος του Υλικού του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής μας χωρίς να έχετε εξασφαλίσει ρητά την έγκριση της εταιρείας ή/και (όπου προβλέπεται) των δικαιοπαρόχων μας.
 • Απαγορεύεται η χρήση εικονογραφήσεων, φωτογραφιών, βίντεο, ήχου ή γραφικών ξεχωριστά από τα κείμενα που ενδέχεται να συνοδεύουν.
 • Απαγορεύεται η χρήση Υλικού εκτός Ιστοτόπου ή Εφαρμογής, πολλώ μάλλον διαγράφοντας την ιδιότητα του συντάκτη Υλικού στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας που είχαν ορισμένοι ταυτοποιημένοι συνεισφέροντες.

12. ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Δεσμεύεστε ότι δεν θα:

 1. παραβιάσετε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας όπως τα δικαιώματα δημιουργού και εμπορικών σημάτων), της εταιρείας μας ή άλλων χρηστών.
 2. παραβιάσετε τα πνευματικά δικαιώματα, δικαιώματα απορρήτου και πνευματικά δικαιώματα εικόνων της εταιρείας μας, άλλων χρηστών ή τρίτων.
 3. κοινοποιείτε στοιχεία όπως το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συγκεκριμένων ατόμων, μέσω των οποίων οι παραπάνω μπορούν να ταυτοποιηθούν από τρίτους, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση.
 4. εγγράφεστε με πολλαπλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προκειμένου να δημιουργήσετε πολλαπλούς λογαριασμούς, ενώ ουσιαστικά αποτελείτε έναν μεμονωμένο χρήστη.
 5. δημιουργείτε λογαριασμό εκ μέρους Εγγεγραμμένου Χρήστη, ο λογαριασμός του οποίου έχει τεθεί σε παύση ή έχει τερματιστεί.
 6. κάνετε διακρίσεις, συκοφαντείτε ή δυσφημείτε την αξιοπιστία άλλων χρηστών ή τρίτων.
 7. τροποποιείτε ή/και διαγράφετε Υλικό που έχει διατεθεί από τις Υπηρεσίες BigMama Cooks.
 8. υποδύεστε μέλος της εταιρείας, άλλους χρήστες ή τρίτους (συμπεριλαμβανομένης της παραποίησης των επικεφαλίδων στα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προκειμένου να πλαστογραφείτε την πηγή των συγκεκριμένων μηνυμάτων καθώς και την ταυτότητα του αποστολέα).
 9. στέλνετε υπολογιστικά προγράμματα ή ιούς οι οποίοι θα μπορούσαν να βλάψουν ή να οδηγήσουν άλλους χρήστες ή τρίτους να λάβουν τέτοιου είδους υπολογιστικά προγράμματα ή ιούς.
 10. εισέρχεστε χωρίς άδεια, ή διενεργείτε σάρωση, ή αρνείστε την αντιμετώπιση απειλών στις συσκευές ή στέλνετε ανεπίκλητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλους χρήστες ή τρίτους ή στις συσκευές που χρησιμοποιούνται από τις Υπηρεσίες BigMama Cooks (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά συσκευών τηλεπικοινωνίας, υπολογιστές και άλλα είδη εξοπλισμού καθώς και λογισμικού που χρησιμοποιούνται για την παροχή των Υπηρεσιών BigMama Cooks από την εταιρεία μας). Επίσης δεν θα προκαλείτε ούτε θα επιχειρείτε να προκαλέσετε παρεμβολές στην χρήση ή λειτουργία των προαναφερθέντων συσκευών.
 11. αποστέλλετε χωρίς άδεια μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τα οποία θα λειτουργούν ως διαφήμιση, προώθηση ή παρακίνηση ή θα είναι ανεπιθύμητης φύσεως (συμπεριλαμβανομένων των ανεπίκλητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Επίσης δεν θα παρεμποδίζετε την παραλαβή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από άλλους χρήστες ή τρίτους. Δεν θα αιτείστε την αποστολή αλυσίδων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και την αποστολή τέτοιων μηνυμάτων βάσει σχετικών αιτημάτων.
 12. γνωστοποιείτε πληροφορίες, εξοπλισμό και λογισμικό που χρησιμοποιούνται για την απενεργοποίηση ή διακοπή της λειτουργίας διαχείρισης των εξυπηρετητών και άλλων συσκευών.
 13. αναπαράγετε, τροποποιείτε, αποσυναρμολογείτε, αντιστρέφετε ή αναλύετε τα δείγματα λογισμικού που περιέχονται στο Υλικό (εκτός εάν κάτι τέτοιο ορίζεται από την νομοθεσία και σε αυτήν την περίπτωση συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε).
 14. αποκτάτε πληροφορίες λογαριασμού χωρίς άδεια ή μέσω απάτης (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά μέσω ηλεκτρονικού ψαρέματος ή παρόμοιων μεθόδων).
 15. χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες BigMama Cooks για εμπορικές δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένων και τυχόν προωθητικών δραστηριοτήτων) κερδοσκοπικά ή αποσκοπώντας σε απόκτηση κέρδους εκτός εάν έχει προηγηθεί έγγραφη έγκρισή μας.
 16. χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες BigMama Cooks σε προεκλογικές εκστρατείες ή για άλλες πολιτικές δραστηριότητες.
 17. χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες BigMama Cooks με τρόπο που αντιτίθεται στους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.
 18. παρεμποδίσετε την λειτουργία των Υπηρεσιών BigMama Cooks ή την ανταλλαγή ή κοινοποίηση Περιεχομένου που έχει δημιουργηθεί από άλλους χρήστες ή τρίτους. Επίσης δεν θα προκαλέσετε βλάβες ή ζημίες στην εταιρεία μας, σε άλλους χρήστες ή σε τρίτους πλήττοντας την αξιοπιστία του ή παραβιάζοντας τα πνευματικά τους δικαιώματα.
 19. παρεμποδίσετε την λειτουργία της εταιρείας μας μέσω επαναλαμβανόμενων, ανούσιων ή ενοχλητικών ερωτήσεων ή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η απάντηση των οποίων δεν ανήκει στα καθήκοντά μας ή/και είναι παράλογη.
 20. παραβιάσετε τους Όρους της Υπηρεσίας και παρεμποδίσετε την δημόσια τάξη και ηθική (συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της αποστολής ή παρουσίασης Περιεχομένου το οποίο ενδέχεται να προωθεί την βία, παράνομες εικόνες ή την αυτοκτονία).
 21. συνδέσετε τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή με σύνδεσμο που να προωθεί πράξεις, συμπεριλαμβανομένων πράξεων τρίτων, παρόμοιες με τις προαναφερθείσες.
 22. εναντιωθείτε σε άλλες αντίστοιχες προϋποθέσεις που ενδέχεται να θέσουμε κατά καιρούς σύμφωνα με την κρίση μας.
 23. χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες BigMama Cooks με τρόπο ο οποίος έχει κριθεί ακατάλληλος ή απρεπής από την BigMama Cooks. Για να κρίνει εάν η εν λόγω χρήση ήταν ακατάλληλη ή απρεπής η BigMama Cooks θα βασίζεται σε τεκμήρια όπως η καθιερωμένη χρήση των Υπηρεσιών BigMama Cooks από την πλειοψηφία των χρηστών της και οι γενικές πρακτικές του κλάδου.

13. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΑΡΩΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ

Η BigMama Cooks προσφέρει ως πρόσθετη επιλογή την δυνατότητα αυτόματης κατηγοριοποίησης εικόνων η οποία σας βοηθά στην μεταφόρτωση εικόνων που σχετίζονται με φαγητό. Εάν επιλέξετε να κάνετε χρήση αυτής της λειτουργίας, οι εικόνες που έχετε αποθηκεύσει στην συσκευή σας θα αποσταλούν στους εξυπηρετητές μας και θα σαρωθούν αυτόματα μέσω λογισμικού αυτόματης αναγνώρισης εικόνων, το οποίο αναγνωρίζει ποιες από τις εικόνες σας σχετίζονται με φαγητό. Οι εικόνες που έχουν αναγνωριστεί ως πιθανές εικόνες φαγητού θα εμφανιστούν στην προσωπική σας σελίδα στην Εφαρμογή μας, στην οποία μόνο εσείς έχετε πρόσβαση. Μπορείτε να διαγράψετε ανεπιθύμητες εικόνες που εμφανίζονται στην προσωπική σας σελίδα χειροκίνητα. Οι εικόνες που δεν αναγνωρίζονται ως εικόνες φαγητού ή τις οποίες έχετε διαγράψει χειροκίνητα θα διαγραφούν επίσης και από τους εξυπηρετητές της BigMama Cooks.

14. ΕΥΘΥΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Φέρετε αποκλειστική ευθύνη για το Περιεχόμενο που αναρτάτε, μεταφορτώνετε ή/και δημοσιεύετε χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες BigMama Cooks. Δεν επανεξετάζουμε ή ελέγχουμε το Περιεχόμενό σας πριν εμφανιστεί ή διαμοιραστεί.

Δεσμεύεστε ότι:

 • το Περιεχόμενο που αναρτάτε ή δημοσιεύετε είναι σύμφωνο με τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας.
 • έχετε δικαίωμα χρήσης, μεταφόρτωσης, ανάρτησης ή δημοσίευσης Περιεχομένου στην Εφαρμογή ή τον Ιστότοπό μας και μας παραχωρείτε την άδεια που αναφέρεται στην ενότητα 10, και
 • η χρήση μέσω της BigMama Cooks του Περιεχομένου που έχετε μεταφορτώσει, αναρτήσει ή δημοσιεύσει δεν παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων.

Συμφωνείτε και αποδέχεστε τα εξής:

 • δεν φέρουμε ευθύνη ή υπαιτιότητα έναντι τρίτων αναφορικά με το Περιεχόμενο (ή την ακρίβεια αυτού) που έχει αναρτηθεί από εσάς ή άλλον χρήστη στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή.
 • επιφυλασσόμεθα του δικαιώματος να διαγράψουμε τυχόν Περιεχόμενο που αναρτάτε σας στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας σύμφωνα με την κρίση μας, συμπεριλαμβανομένου ενδεικτικά Περιεχομένου, το οποίο, κατά την γνώμη μας, δεν συμμορφώνεται με τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που κρίνουμε την εν λόγω διαγραφή απαραίτητη για την προστασία της εταιρείας, άλλων χρηστών ή τρίτων, και
 • φέρετε την αποκλειστική ευθύνη για την προστασία και διαφύλαξη του Περιεχομένου σας.

15. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΟΡΩΝ

Μπορούμε να αναθεωρήσουμε τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας («Αλλαγές») ανά πάσα στιγμή, εφόσον:

 • υπάρξουν τυχόν αλλαγές στους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.
 • υπάρξουν τυχόν αλλαγές στον προσδιορισμό ή την λειτουργία των Υπηρεσιών BigMama Cooks.
 • υπάρξουν τυχόν αλλαγές στην πολιτική του ομίλου BigMama Cooks ή των εσωτερικών κανονισμών.
 • υπάρξουν τυχόν αλλαγές στον προσδιορισμό των υπηρεσιών ή την πολιτική σχετικά με υπηρεσίες εξωτερικών τρίτων που χρησιμοποιούνται από την BigMama Cooks ή σχετίζονται με τις Υπηρεσίες BigMama Cooks.
 • υπάρξουν τυχόν αλλαγές στο εταιρικό περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργεί η BigMama Cooks.
 • εάν κρίνεται απαραίτητο ώστε να αντιμετωπίσουμε υφιστάμενες ή πιθανές απειλές για την εταιρεία μας (π.χ. επιθέσεις στον κυβερνοχώρο) καθώς και ανεπιθύμητες ή επικίνδυνες πρακτικές ή συμπεριφορές εντός της κοινότητάς μας.
 • εάν κρίνεται απαραίτητο να διευκρινήσουμε ή να διορθώσουμε μέρος των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας, ή
 • εάν άλλες μη αναμενόμενες συνθήκες το καθιστούν ευλόγως απαραίτητο εκ μέρους μας να αναθεωρήσουμε τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας.

Παρακαλείστε να συμβουλεύεστε αυτήν την σελίδα κατά διαστήματα ώστε να είστε ενήμεροι σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν τέτοιες Αλλαγές, καθώς δεσμεύουν και εσάς, εκτός εάν έχετε κλείσει τον λογαριασμό σας. Θα σας ενημερώσουμε για σημαντικές Αλλαγές, για παράδειγμα μέσω ειδοποίησης όταν θα επισκέπτεστε τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στις Υπηρεσίες.

Εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες BigMama Cooks, μετά την πραγματοποίηση κάποιας Αλλαγής, τότε αποδέχεστε τις Αλλαγές. Εάν δεν αποδέχεστε κάποια Αλλαγή: (i) εάν είστε Επισκέπτης ή Εγγεγραμμένος Χρήστης, παρακαλούμε σταματήστε να κάνετε χρήση της Υπηρεσίας BigMama Cooks ή (ii) εάν είστε χρήστης Ειδικών Υπηρεσιών θα πρέπει να καταγγείλετε την συνδρομή σας εντός τριάντα (30) ημερών αφότου σας γνωστοποιήσουμε την Αλλαγή (ή αφότου συνειδητοποιήσετε ότι έγινε αλλαγή, ό,τι εκ των δύο προηγηθεί).

Εάν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες BigMama Cooks ή τις Ειδικές Υπηρεσίες (εάν κάνατε χρήση τους) βάσει της προηγούμενης παραγράφου, οι σχετικές Αλλαγές δεν σας δεσμεύουν. Επισημαίνεται ότι, ακόμη και αν οι Αλλαγές δεν σας δεσμεύουν, εάν δεν τερματίσετε επιτυχώς την συνδρομή σας κατά την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης, θα σας χρεώσουμε το τέλος συνδρομής για τις υπηρεσίες του επόμενου μήνα.

Οι παραπάνω Όροι της Υπηρεσίας αναθεωρήθηκαν τελευταία φορά την 1η Μαϊου2019.

16. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ Ή ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ BigMama Cooks

Έχουμε δικαίωμα να αναβαθμίζουμε τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας κατά διαστήματα καθώς και να τροποποιούμε το Υλικό ανά πάσα στιγμή. Επίσης, επιφυλλασσόμεθα του δικαιώματος τροποποίησης και βελτίωσης των παροχών και της λειτουργίας των Υπηρεσιών BigMama Cooks ανά πάσα στιγμή και σύμφωνα με την κρίση μας. Η τροποποίηση περιλαμβάνει την προσθήκη, επεξεργασία ή αφαίρεση συγκεκριμένων παροχών και λειτουργιών των Υπηρεσιών BigMama Cooks. Εάν σκοπεύουμε να διαγράψουμε λειτουργίες που αφορούν το περιεχόμενο των Ειδικών Υπηρεσιών στις οποίες είστε συνδρομητής, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως. Επισημαίνεται ότι το Υλικό που είναι διαθέσιμο στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας ενδέχεται ανά πάσα στιγμή να μην είναι επικαιροποιημένο και δεν φέρουμε ευθύνη επικαιροποίησής του.

17. ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Ή ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BigMama Cooks

Δεν δεσμευόμαστε ότι οι Υπηρεσίες BigMama Cooks ή το Υλικό που είναι διαθέσιμο στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας θα είναι πάντα διαθέσιμο και θα παρέχετε αδιάλειπτα. Έχουμε το δικαίωμα να αναστείλουμε, να αποσύρουμε ή να τερματίσουμε το σύνολο ή μέρος των Υπηρεσιών BigMama Cooks χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ειδοποίηση. Δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη απέναντί σας εάν οι Υπηρεσίες BigMama Cooks δεν είναι διαθέσιμες για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή ή για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα.

Έχουμε επίσης το δικαίωμα αναστείλουμε ή να ακυρώσουμε την πρόσβαση ή το δικαίωμα χρήσης σας επί των Υπηρεσιών BigMama Cooks, σε περίπτωση απόσυρσής τους. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

18. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΗ Ή ΑΚΥΡΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ

Έχουμε δικαίωμα να περιορίσουμε, αναστείλουμε ή τερματίσουμε την πρόσβαση ή το δικαίωμα χρήσης σας επί των Υπηρεσιών BigMama Cooks χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ειδοποίηση στις ακόλουθες περιπτώσεις: Παρόλα αυτά, όπου είναι εφικτό θα σας ενημερώσουμε για την παραπάνω πρόθεσή μας, εάν:

 • παραβιάσατε τους Όρους της Υπηρεσίας.
 • κοινοποιήσατε ψευδή στοιχεία.
 • κάνετε παράνομη χρήση των Υπηρεσιών BigMama Cooks ή παραβιάζετε δικαιώματα τρίτων.
 • είναι ανάγκη να προστατεύσουμε την εταιρεία μας, άλλους χρήστες ή τρίτους.
 • είναι πιθανή η έγερση αξιώσεων ή η έναρξη δικαστικής διαμάχης μεταξύ της εταιρείας μας και τρίτων για λόγους που σχετίζονται με την χρήση των Υπηρεσιών BigMama Cooks που κάνετε.
 • δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με εσάς μέσω τηλεφώνου, τηλεομοιοτυπίας ή/και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • υφίσταται έκτακτη ανάγκη ή/και
 • υπάρχει αναγκαιότητα που να σχετίζεται με την λειτουργία των Υπηρεσιών BigMama Cooks.

Ο περιορισμός, η αναστολή, η ακύρωση ή ο τερματισμός των Υπηρεσιών BigMama Cooks ενδέχεται να οδηγήσουν σε μόνιμη απώλεια της πρόσβασης και της δυνατότητας χρήσης ορισμένων λειτουργιών των Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου που μεταφορτώθηκε από εσάς. Τα προαναφερθέντα ισχύουν και σε περίπτωση μεταγενέστερης επανασύνδεσης ή εκ νέου συνδρομής στις Υπηρεσίες BigMama Cooks.

19. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ

Τίποτα στους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας δεν αποκλείει ή περιορίζει την ευθύνη μας σε περίπτωση θανάτου ή τραυματισμού λόγω αμέλειας, δόλου ή παραπλανητικής παρουσίασης.

Δεν φέρουμε ευθύνη απέναντί σας για τυχόν απώλειες ή ζημιές υποστείτε, εφόσον: (i) δεν θα μπορούσαν να έχουν εύλογα προβλεφθεί κατά την χρονική στιγμή που αποδεχθήκατε τους Όρους της Υπηρεσίας – η απώλεια ή ζημιά θεωρείται ότι θα μπορούσε να είχε εύλογα προβλεφθεί εάν ήταν ήδη προφανές κατά την χρονική στιγμή που αποδεχθήκατε τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας ότι ενδέχεται να συμβεί ή εάν τόσο εσείς όσο και εμείς γνωρίζαμε ότι μπορεί να συμβεί, π.χ. σε περίπτωση που το είχαμε συζητήσει, ή (ii) δεν προκλήθηκαν από εμάς λόγω παραβίασης κάποιου εκ των Όρων της Υπηρεσίας ή λόγω άλλου είδους αδυναμίας εκ μέρους μας.

Επίσης, δεν ενεχόμαστε απέναντί σας για:

 1. τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις σε συνταγές ή άλλου είδους Υλικό,
 2. χρήση ή εμπιστοσύνη στο Υλικό που είναι διαθέσιμο στον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας.
 3. τυχόν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή χρήση των ασφαλών εξυπηρετητών μας ή των μη ασφαλών προσωπικών δεδομένων.
 4. τυχόν παρεμβολή ή λήξη αποστολών από και προς τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας.
 5. ιό, επιθέσεις άρνησης εξυπηρέτησης ή άλλο τεχνολογικά βλαβερό υλικό το οποίο ενδέχεται να βλάψει τον υπολογιστή, τα προγράμματα, δεδομένα ή άλλο υλικό ιδιοκτησίας σας λόγω της χρήσης εκ μέρους σας του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής ή λόγω της λήψης Υλικού από τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή ή οποιαδήποτε Ιστότοπο σχετίζεται με αυτά.
 6. το περιεχόμενο ιστοτόπων που σχετίζονται με τον Ιστότοπο ή την Εφαρμογή μας, ή
 7. αιτήματα, ισχυρισμούς, αξιώσεις, μηνύσεις, ενέργειες ή άλλη δικαστική διαμάχη που διενεργούνται από άλλους χρήστες εναντίον σας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το Περιεχόμενό σας παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή καταχράται τα απόρρητα δεδομένα τρίτων.

20. ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Για να κάνετε χρήση του Ιστοτόπου ή της Εφαρμογής μας, η συσκευή σας θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Φέρετε την αποκλειστική ευθύνη για την απόκτηση, με ίδια έξοδα, του υλισμικού, λογισμικού και υπηρεσιών τρίτων παρόχων (π.χ. πακέτο ασύρματης σύνδεσης κάποιου παρόχου τηλεπικοινωνιών) που είναι απαραίτητο για την σύνδεση της συσκευής/των συσκευών σας στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τελών μεταφοράς δεδομένων που ενδέχεται να επιβληθούν από τον πάροχο που έχετε επιλέξει και τα οποία ενδέχεται να είναι υψηλά σε περίπτωση μεταφόρτωσης μεγάλου όγκου δεδομένων, π.χ. αρχείων εικόνων.

21. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ Ή ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΑΣ

Εάν ο Ιστότοπος ή η Εφαρμογή μας περιέχει συνδέσμους που παραπέμπουν σε άλλους ιστοτόπους και πηγές που παρέχονται από τρίτους, οι εν λόγω σύνδεσμοι παρέχονται αποκλειστικά για την πληροφόρησή σας. Το περιεχόμενο των συγκεκριμένων ιστοτόπων ή πηγών δεν υπόκειται στην δικαιοδοσία μας.

22. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΡΙΤΩΝ

Οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν ότι κανένα άτομο, το οποίο δεν αποτελεί συμβαλλόμενο μέρος των παρόντων όρων, δεν θα έχει κάποιο δικαίωμα βάσει του Νόμου περί Συμβάσεων (Δικαιωμάτων Τρίτων) ή άλλου νομικού πλαισίου να εφαρμόσει οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας. Η συγκατάθεση τρίτων στην τροποποίηση αυτών των όρων δεν είναι απαραίτητη.

23. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να επιλύσουμε τυχόν διαφωνίες που σχετίζονται με τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας.

Οι παρόντες Όροι της Υπηρεσίας, το αντικείμενο και η διατύπωση αυτών, υπάγονται αρμόδιο δίκαιο. Παρόλα αυτά, αν είστε καταναλωτής και κάτοικος οποιουδήποτε άλλου κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείτε να κάνετε χρήση τυχόν υποχρεωτικών διατάξεων και έννομων δικαιωμάτων που σας παρέχονται βάσει της νομοθεσίας του αντίστοιχου κράτους. Τίποτα στους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας δεν επηρεάζει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή να κάνετε χρήση των τοπικών υποχρεωτικών νομικών διατάξεων και έννομων δικαιωμάτων.

Αμφότερα μέλη (συνδρομητής και εταιρεία BigMama Cooks) συναινούν στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των αρμόδιων δικαστηρίων. Αν είστε καταναλωτής και κάτοικος οποιασδήποτε άλλης χώρας εσείς και εμείς μπορούμε να συμφωνήσουμε η προσφυγή να γίνει στην χώρα σας.

24. Ηλεκτρονική επίλυση διαφωνιών (ODR)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (“πλατφόρμα ODR”). Η παραπάνω πλατφόρμα ODR αποτελεί εναλλακτικό τρόπο επίλυσης διαφορών αναφορικά με συμβατικές υποχρεώσεις διαδικτυακών συμβάσεων. Η πλατφόρμα ODR είναι προσβάσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο: http://ec.europa.eu/consumers/odr.

25. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ

Το όνομα «BigMama Cooks» καθώς και το αντίστοιχο λογότυπο της BigMama Cooks είναι καταχωρημένα της BigMama Cooks.

26. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας γράψτε μας στο bigmamacooksgr@gmail.com

Εάν είστε κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

Εάν έχετε εγγραφεί στις Υπηρεσίες και μετανιώσετε έχετε το δικαίωμα διαγραφής του λογαριασμού σας.

Σχετικά με τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας

Σε περίπτωση που κάποιος όρος ή μέρος κάποιου όρου των παρόντων Όρων της Υπηρεσίας κριθεί μη επιτρεπτός ή άκυρος από οποιοδήποτε δικαστήριο ή ρυθμιστική αρχή, τότε οι υπόλοιπες διατάξεις παραμένουν εν ισχύ.

Σε περίπτωση που εσείς ή εμείς παραβιάσουμε του παρόντες Όρους της Υπηρεσίας και εσείς ή εμείς δεν προβούμε σε καμία ενέργεια κατά του άλλου, τότε τόσο εσείς όσο και εμείς διατηρούμε την δυνατότητά μας να κάνουμε χρήση των δικαιωμάτων μας και τρόπων επανόρθωσης σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατά την οποία εσείς ή εμείς παραβιάσουμε τους παρόντες Όρους της Υπηρεσίας.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τις Υπηρεσίες BigMama Cooks.