Παγωτό Βανίλια – σπιτικό και εύκολο

BigMama
Συνήθως το σπιτικό παγωτό κάνει κρυστάλλους και γίνεται σκληρό. Με αυτή τη συνταγή θα έχεις ένα βελούδινο παγωτό όπου θα μπορείς με ευκολία να χρησιμοποιείς το scoop παγωτού σου.
Προετοιμασία 7 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 7 λεπτά
Κατηγορία Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Παγωτά
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Μερίδες 1 δόση

Υλικά
 

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Χτυπάμε τη φυτική σαντιγί μέχρι να στέκεται λίγο. Δεν την κάνουμε πολύ σφιχτή,
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε λίγο ακόμη.
  • Τέλος προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ και ξαναχτυπάμε για λίγο.
  • Μεταφέρουμε το παγωτό σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει.

Για παγωτό με γεύση σοκολάτα

  • Χτυπάμε ένα φακελάκι μους σοκολάτας με 200 ml γάλα για 4-5 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από το παγωτό βανίλια που φτιάξαμε παραπάνω, ανακατεύουμε καλά, μεταφέρουμε σε μπολ και αφήνουμε να παγώσει.
5 από 2 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
2 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx