Παντζαροσαλάτα

 

2lovecooking
Η κλασική Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι, σερβιρισμένη με καρύδια και βασιλικό. Μια πολύ νόστιμη και εντυπωσιακή σαλάτα.
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 25 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 30 λεπτά
Κατηγορία Λαχανικά, Μαγειρική, Ορεκτικά, Σαλάτες
Κουζίνα : Ελληνική
Μέθοδος : Βράσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες 1 δόση

Υλικά
 

  • 4-5 βρασμένα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομματάκια
  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κούπα καρύδια χοντροκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Τον τρόπο τον ξέρουμε τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να δέσουν τα υλικά.
  • Η διαφορά με την κλασική παντζαροσαλάτα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε βασιλικός για το σερβίρισμα και της ταίριαζε απίστευτα!!!!! Μια δοκιμή θα σας πείσει
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo:  Instagram 2lovecooking
5 από 2 ψήφοι

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx