Προφιτερόλ της Τεμπέλας

 

από BigMama
Προφιτερόλ της Τεμπέλας! Για όσους βαριούνται να φτιάξουν σου και κρέμα από την αρχή. Εύκολο και γρήγορο με σφολιατίνια και έτοιμη κρέμα.

Βαθμολόγησε τη συνταγή

Χωρίς βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 20 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )15 κομμάτια
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

Ποσότητες για σκεύος:  20 x 30cm ορθογώνιο

Για την κρέμα βανίλιας

Για την επικάλυψη σοκολάτας

Σημειώσεις

Instructions
 

  • Ετοιμάζουμε την κρέμα βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά.
  • Χτυπάμε με το μίξερ τη φυτική κρέμα γάλακτος, μαζί με τη ζάχαρη άχνη, σε σφιχτή σαντιγί. Αναμιγνύουμε την κρύα κρέμα βανίλιας με τη σαντιγί μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Βάζουμε τις σοκολάτες της επικάλυψης σε ένα μπεν μαρί και τις λιώνουμε. Προσθέτουμε το βιτάμ, το μέλι και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Σκίζουμε με ένα μαχαίρι τα σφολιατίνια μας στο πλάι για να ανοίξουν στα δύο. Απλώνουμε μια στρώση σε ένα πυρέξ 20x30 εκ.
  • Βάζουμε πάνω στα σφολιατίνια το 1/3 της κρέμας και ρίχνουμε πάνω στην κρέμα 3-4 κουταλιές από τη ρευστή σοκολάτα.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία (σφολιατίνια, κρέμα, σοκολάτα) άλλες δύο φορές, ρίχνοντας στο τέλος όλη τη σοκολάτα που θα περισσέψει πάνω στην τρίτη στρώση. Απλώνουμε ομοιόμορφα.
  • Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο και αφήνουμε να κρυώσει καλά 4-5 ώρες για να σερβίρουμε.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx