Προφιτερόλ της Τεμπέλας

 

από BigMama
Προφιτερόλ της Τεμπέλας! Για όσους βαριούνται να φτιάξουν σου και κρέμα από την αρχή. Εύκολο και γρήγορο με σφολιατίνια και έτοιμη κρέμα.

Βαθμολόγησε τη συνταγή

5 από 1 ψήφος
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 10 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 20 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )15 κομμάτια
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

Ποσότητες για σκεύος:  20 x 30cm ορθογώνιο

Για την κρέμα βανίλιας

Για την επικάλυψη σοκολάτας

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Ετοιμάζουμε την κρέμα βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά.
  • Χτυπάμε με το μίξερ τη φυτική κρέμα γάλακτος, μαζί με τη ζάχαρη άχνη, σε σφιχτή σαντιγί. Αναμιγνύουμε την κρύα κρέμα βανίλιας με τη σαντιγί μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Βάζουμε τις σοκολάτες της επικάλυψης σε ένα μπεν μαρί και τις λιώνουμε. Προσθέτουμε το βιτάμ, το μέλι και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
  • Σκίζουμε με ένα μαχαίρι τα σφολιατίνια μας στο πλάι για να ανοίξουν στα δύο. Απλώνουμε μια στρώση σε ένα πυρέξ 20x30 εκ.
  • Βάζουμε πάνω στα σφολιατίνια το 1/3 της κρέμας και ρίχνουμε πάνω στην κρέμα 3-4 κουταλιές από τη ρευστή σοκολάτα.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία (σφολιατίνια, κρέμα, σοκολάτα) άλλες δύο φορές, ρίχνοντας στο τέλος όλη τη σοκολάτα που θα περισσέψει πάνω στην τρίτη στρώση. Απλώνουμε ομοιόμορφα.
  • Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο και αφήνουμε να κρυώσει καλά 4-5 ώρες για να σερβίρουμε.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx