Raffaello της Τζένης Τσανακτσίδου

 

από BigMama
Ετοίμασε τα πιο νόστιμα σπιτικά Raffaello με την πανεύκολη συνταγή της κυρίας Τζένης Τσανακτσίδου! Ιδανική για αρχαρίους!

Βαθμολόγησε τη συνταγή

5 από 1 ψήφος
Προετοιμασία 20 λεπτά
Χρόνος αναμονής 12 ώρες
Συνολικός Χρόνος 12 ώρες 20 λεπτά
Κατηγορία Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα
Κουζίνα : Ιταλική
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )25 κομμάτια
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

Σημειώσεις

Instructions
 

  • Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε καλά με μια μαρίζ.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλά.
  • Τέλος, προσθέτουμε σε δύο δόσεις την ινδική καρύδα και ανακατεύουμε.
  • Σκεπάζουμε το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για όλη την νύχτα.
  • Την επόμενη μέρα το βγάζουμε από το ψυγείο, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα στο χέρι μας, το πατάμε λίγο με την παλάμη μας να ανοίξει και βάζουμε μέσα το ολόκληρο φουντούκι. Κλείνουμε και το πλάθουμε σε σχήμα στρογγυλό.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ ινδική καρύδα και σε ένα μπολ λιωμένο βούτυρο.
  • Βουτάμε τα χέρια στο βούτυρο, παίρνουμε ένα ένα τα μπαλάκια στα βουτυρωμένα μας χέρια για να υγραθούν και στη συνέχεια τα βουτάμε στην ινδική καρύδα.
Notes
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx