Ριγκατόνι με σάλτσα βρασμένης Πατάτας και Μπέικον
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα ζυμαρικά με την κρεμώδη σάλτσα πατάτας και το αρωματικό μπέικον. Δοκίμασέ τα!
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε την πατάτα και την βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
- Μόλις είναι έτοιμη βράζουμε τα μακαρόνια μας σε αλατισμένο νερό.
- Παράλληλα βάζουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το μπέικον αφού τα έχουμε ψιλοκόψει.
- Σουρώνουμε τα μακαρόνια αλ ντέντε και τα βάζουμε μέσα στο μπέικον με το κρεμμύδι και κρατάμε το νερό από τα βρασμένα μακαρόνια.
- Σε μπλέντερ βάζουμε την πατάτα, αλάτι, ελαιόλαδο, 100 γρ. παρμεζάνα και νερό από αυτό που σουρώσαμε τα μακαρόνια και πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια ομοιόμορφη κρέμα
- Την προσθέτουμε στα μακαρόνια και προσθέτουμε και άλλο νερό ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αραιώσει το μίγμα και να γίνει κρέμα.
- Σερβίρουμε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο