Ρολά Cheddar με μπέικον και πιπεριές
Ρολά από τυρί Cheddar με γέμιση από φρέσκο τυρί κρέμα, μπέικον και πιπεριές. Απίθανο, πανεύκολο μεζεδάκι για τη μπύρα και όχι μόνο.
Υλικά
- 9 φέτες τυρί cheddar
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 7 φέτες μπέικον
- 50 γρ. κόκκινη πιπεριά
- 50 γρ. πράσινη πιπεριά
- κόκκινο πιπέρι καυτερό
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στον αέρα, στους 180° C.
- Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και το τηγανίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να ροδίσει. Δεν βάζουμε επιπλέον λάδι.
- Στο ταψί του φούρνου βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τις φέτες του τυριού, φροντίζοντας να έχουν απόσταση μεταξύ τους.
- Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για 7 έως 10 λεπτά.
- Βάζουμε το τυρί κρέμα σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε το μπέικον και τις πιπεριές ψιλοκομμένα και κόκκινο καυτερό πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
- Μόλις ψηθεί το τυρί, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο (όχι πολύ γιατί δεν θα μπορούμε να το τυλίξουμε).
- Σε κάθε φέτα τυριού βάζουμε μια κουταλιά από το μείγμα μας και τυλίγουμε σε ρολό.
- Βάζουμε τα ρολάκια σε ένα δίσκο με την άκρη προς τα κάτω.
- Καλή επιτυχία!
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια