Σοκολατάκια Ανώμαλα (Βραχάκια) της Τζένης
Κλασική συνταγή για Ανώμαλα (Βραχάκια) Σοκολάτας. Συνδυάζει σοκολάτα με καβουρδισμένα αμύγδαλα για έναν ανεπανάληπτο γευστικό συνδυασμό.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- 500 γρ. κουβερτούρα
- 300 γρ. αμύγδαλα
- διάφοροι ξηροί καρποί για διακόσμηση
Σημειώσεις
Instructions
- Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα απλώνοντάς τα πάνω σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και βάζοντάς τα στο φούρνο για 10 λεπτά στους 200°C.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί με λίγο λάδι.
- Ανακατεύουμε να γίνει λεία και ρίχνουμε μέσα τα αμύγδαλα.
- Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να καλυφθούν καλά και βάζουμε κουταλιές από το μίγμα πάνω σε μια λαδόκολλα.
- Σε κάθε σοκολατάκι βάζουμε πάνω 2-3 ξηρούς καρπούς!!
- Στην συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να κρυώσουν καλά.
Notes
Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!! | Tzeni Tsanaktsidou
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο