Σοκολατάκια Bounty

 

από BigMama
Ετοιμάστε σπιτικά σοκολατάκια Bounty, πολύ εύκολα και γρήγορα, με 4 μόνο υλικά. Επιλέξτε κουβερτούρα για να ισορροπήσετε τη γλύκα ή κουβερτούρα γάλακτος για να μοιάζουν περισσότερο στα αγοραστά.

Βαθμολόγησε τη συνταγή

5 από 3 ψήφοι
Προετοιμασία 2 λεπτά
Μαγείρεμα 20 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 22 λεπτά
Κατηγορία Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Παιδικά
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Μπεν μαρί, Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )40 τεμάχια
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα, την ινδική καρύδα και το εκχύλισμα βανίλιας, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αρχικά βάλτε 300 γρ. ινδικής καρύδας και προσθέστε σταδιακά και την υπόλοιπη, για να μη γίνει πάρα πολύ σφιχτό το μείγμα. Η υφή εξαρτάται κάθε φορά από την ποιότητα της ινδικής καρύδας. Βάζουμε το μπολ μας στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα και να πλάθεται πιο εύκολα.
  • Μόλις σταθεροποιηθεί το μείγμα μας, πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
  • Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μας και βουτάμε μέσα τα μπαλάκια-μπαστουνάκια μέχρι να καλυφθούν πλήρως με τη σοκολάτα. Αφήνουμε τα bounty μας να κρυώσουν καλά για 3-4 ώρες.
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx