Σοκολατάκια Bounty
Ετοιμάστε σπιτικά σοκολατάκια Bounty, πολύ εύκολα και γρήγορα, με 4 μόνο υλικά. Επιλέξτε κουβερτούρα για να ισορροπήσετε τη γλύκα ή κουβερτούρα γάλακτος για να μοιάζουν περισσότερο στα αγοραστά.
Υλικά
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 400 γρ. ινδική καρύδα
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ή κουβερτούρα γάλακτος
- λίγο εκχύλισμα βανίλιας
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα, την ινδική καρύδα και το εκχύλισμα βανίλιας, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αρχικά βάλτε 300 γρ. ινδικής καρύδας και προσθέστε σταδιακά και την υπόλοιπη, για να μη γίνει πάρα πολύ σφιχτό το μείγμα. Η υφή εξαρτάται κάθε φορά από την ποιότητα της ινδικής καρύδας. Βάζουμε το μπολ μας στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα και να πλάθεται πιο εύκολα.
- Μόλις σταθεροποιηθεί το μείγμα μας, πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μας και βουτάμε μέσα τα μπαλάκια-μπαστουνάκια μέχρι να καλυφθούν πλήρως με τη σοκολάτα. Αφήνουμε τα bounty μας να κρυώσουν καλά για 3-4 ώρες.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο