Σπετσοφάι

 

από BigMama
Το Σπετσοφάι (ή αλλιώς σπεντσοφάι ή σπετζοφάι) είναι ένα πεντανόστιμο πικάντικο πιάτο, ιδανικό για μεζές αλλά και ως κυρίως.

Βαθμολόγησε τη συνταγή

Χωρίς βαθμολογία
Σπετσοφάι
Προετοιμασία 5 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 20 λεπτά
Κατηγορία Κυρίως Γεύμα, Λουκάνικα, Μαγειρική, Μεζέδες
Κουζίνα : Ελληνική, Ιταλική
Μέθοδος : Τηγάνισμα
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )1 δόση
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή

Υλικά
 

  • 1 μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο
  • 4 πράσινες πιπεριές
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλη κουταλιά σπιτική σάλτσα και μία λιγότερη πελτέ εμπορίου
  • λίγο κρασί

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε πιπεριές, σκόρδο και λουκάνικο μαζί.
  • Όταν μαραθούν και μαλακώσουν οι πιπεριές σβήνετε με λίγο κρασάκι.
  • Προσθέτετε μία κουταλιά μέλι και ανακατεύετε.
  • Ρίχνετε λίγο αλάτι και πιπέρι, τις σάλτσες, λίγο νεράκι και σιγοβράζετε για ένα τέταρτο ή μέχρι να δέσει ωραία η σάλτσα του.
Σημειώσεις
Πηγή συνταγής και photo: "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".  | Gogo Samiou
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ! !
Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
παλαιότερο
νεότερο περισσότερο ψηφισμένο
Inline Feedbacks
Δες όλα τα σχόλια
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx