Τηγανίτες Γερμανικές
Τηγανίτες αφράτες για όλες τις ώρες!
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
Για την γέμιση
- 300 γρ. Φράουλες
- Αν θέλετε σαντιγύ, μαρμελάδα ή πραλίνα φουντουκιού για γέμιση
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Ξεχωρίζουμε τα ασπράδια από τους κρόκους. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα. Ανακατεύουμε με ένα μίξερ ή με σύρμα τα υπόλοιπα υλικά και μετά προσθέτουμε τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι ή μαργαρίνη, σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, ρίχνουμε λίγο από το μείγμα έτσι ώστε να καλυφθεί η επιφάνεια του τηγανιού. Αφήνουμε ένα λεπτό από κάθε πλευρά να ψηθεί η τηγανίτα.
- Σε ένα μπλέντερ πολτοποιείτε τις φράουλες. Αν θέλετε έξτρα γλύκα προσθέτε λίγη ζάχαρη άχνη.
- Σερβίρετε τις τηγανίτες με τον πολτό φράουλας και τη σαντιγύ χτυπημένη.
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο