Τυρόπιτα με MILNER
Πανεύκολη, τραγανή Τυρόπιτα με μόνο 5 υλικά. Ιδανική τόσο για ορεκτικό, όσο και για κυρίως πιάτο. Ετοιμάστε τη και απολαύστε τη ζεστή!
Δες εδώ που θα βρεις τον Εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη Συνταγή
Υλικά
- ½ κιλό MILNER τριμμένο
- ¼ κιλό παρμεζάνα τριμμένη
- 1 λίτρο γάλα ημιαποβουτυρωμένο
- 4 κ.γ. κορν φλάουρ
- 2 φύλλα σφολιάτας
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.
- Αφού διαλύσουμε το κορν φλάουρ σε κρύο γάλα, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να βράσει για να μην κολλήσει.
- Όταν αρχίσει να πήζει, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε έως ότου γίνει το μίγμα ομοιόμορφο.
- Λαδώνουμε ένα γυάλινο πυρέξ ή αντικολλητικό ταψί και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας στον πάτο ανασηκώνοντας τις άκρες.
- Ρίχνουμε το μίγμα των τυριών και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας ενώνοντας τις άκρες του κάτω φύλλου φύλλου με το επάνω φτιάχνοντας ένα στεφανάκι γύρω από την πίτα.
- Ψήνουμε στους 180°C για 45 λεπτά περίπου με αντίσταση πάνω κάτω.
Βαθμολόγησε τη Συνταγή
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο