Τρούφα Σοκολάτας σπιτική

από Nina
Ετοιμάστε μόνοι σας σπιτική τρούφα σοκολάτας με ελάχιστα υλικά και διακοσμήστε τα τρουφάκια σας, τις τούρτες, τα κέικ και τις υπόλοιπες γλυκές σας δημιουργίες.
Προετοιμασία 5 λεπτά
Συνολικός Χρόνος 5 λεπτά
Κατηγορία Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Νηστίσιμα
Κουζίνα : Άλλη
Μέθοδος : Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία : Εύκολη
Μερίδες ( προσαρμοσε! )1 δόση

Υλικά
 

Σημειώσεις

Οδηγίες
 

  • Κοσκινίστε τη ζάχαρη άχνη με το κακάο σε ένα μέτριο μπολ. Μην παραλείψετε αυτό το βήμα, καθώς ακόμη και το παραμικρό κομματάκι ζάχαρης θα φράξει την άκρη του κορνέ σας.
  • Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε, κατά προτίμηση στο μίξερ, μέχρι να έχετε ένα λείο και ομοιογενές μείγμα.
  • Προσπαθούμε να έχουμε μια σύσταση αρκετά πηχτή προς σφιχτή και όχι πολύ υγρή έτσι ώστε οι γραμμές να απλώνονται όμορφα και να παραμένουν στο σχήμα τους. Αν το μείγμα είναι πάρα πολύ παχύ, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο νερό - αν είναι πολύ λεπτό, προσθέστε περισσότερη ζάχαρη.
  • Βάλτε το μείγμα σε ένα κορνέ που θα φτιάξετε από αντικολλητικό χαρτί.
  • Kάντε γραμμές πάνω στα αντικολλητικά φύλλα. Μην ανησυχείτε αν οι γραμμές δεν είναι τέλειες ευθείες, ή εάν υπάρχουν κενά. Ούτως ή άλλως θα τεμαχιστούν.
  • Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 24 ώρες. Ανασηκώνουμε τη λαδόκολλα για να ξεκολλήσουν τα μπαστουνάκια μας, τα ρίχνουμε σε ένα ξύλο κοπής και κόβουμε σε επιθυμητά μήκη.
  • Χρησιμοποιήστε τα αμέσως ή αποθηκεύστε σε ένα αεροστεγές δοχείο.
5 από 1 ψήφος

Βαθμολόγησε τη Συνταγή

Γίνε μέλοςστο Bigmamacooks εδώ!
Κάνε το σχόλιό σουγια τη συνταγή εδώ!

Ακολούθησέ μας

Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments
0
Τι σκέφτεσαι για αυτή τη συνταγή; Κάνε το σχόλιό σουx