Τρούφες με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς
Γρήγορα κεράσματα με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς, που γίνονται στο λεπτό. Η γευστική πρόταση είναι από τη Gogo Samiou.
Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
- 15 δαμάσκηνα αποξηραμένα
- 15 βερίκοκα αποξηραμένα
- ½ φλ. τσαγιού σταφίδες
- 1 φλ. τσαγιού κορν φλέιικς
- 2 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι
- 125 γρ. κουβερτούρα
- 1 κ.σ. ηλιέλαιο
Σημειώσεις
Οδηγίες
- Βάζουμε τα υλικά στο μούλτι, χωριστά το καθένα , και τα ψιλοκόβουμε .
- Τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη μαρμελάδα και ανακατεύουμε καλά.
- Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες και τις βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν για μια ώρα.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε το λάδι για να δουλεύεται καλύτερα η σοκολάτα. Βουτάμε τις τρούφες στη σοκολάτα να καλυφθούν και τις αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο