Τυροκροκέτες
Πανεύκολες, πεντανόστιμες, τραγανές τυροκροκέτες. Χρειάζονται μόλις 5 υλικά και έχετε τις πιο απίθανες σπιτικές τυροκροκέτες.
Βαθμολόγησε τη συνταγή
Υλικά
- 300 γρ. τριμμένο τυρί γκούντα
- 4 κ.σ. κοφτές τυρί παρμεζάνα τριμμένο
- 2 αυγά
- 5 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
Σημειώσεις
Instructions
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, πολύ καλά.
- Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε πολύ καλά μπόλικο αραβοσιτέλαιο σε ένα βαθύ σκεύος, έτσι ώστε να μην ακουμπάνε μεταξύ τους οι τυροκροκέτες όταν θα τις τηγανίζουμε.
- Πλάθουμε μπαλίτσες και τις τηγανίζουμε στο καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Αν δεν έχετε παρμεζάνα μπορείτε να την παραλείψετε.
Notes
Πηγή συνταγής και photo: "Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου - Gogo Samiou" | Gogo Samiou
Εγγραφή
Σύνδεση
0 Σχόλια
παλαιότερο