Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις.
Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το μαλακωμένο βούτυρο μαζί με την ψιλή ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και να γίνει αφράτο.
Προσθέτουμε τους κρόκους έναν έναν, την κρέμα γάλακτος και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κορν φλάουρ και τα προσθέτουμε σε δύο δόσεις στο μείγμα του βουτύρου. Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Βάζουμε τη ζύμη μας σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και χρησιμοποιούμε μια μύτη κορνέ με άνοιγμα 1 εκ.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί του φούρνου μας και βγάζουμε μπισκότα, με λίγη απόσταση μεταξύ τους, κάνοντας μια ολόκληρη στροφή με τη ζύμη μας. Τα μπισκότα μας θα έχουν διάμετρο περίπου 4 εκ.
Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά περίπου να ροδίσουν ελαφρά.