Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Ρολά Cheddar με μπέικον και πιπεριές

Ρολά από τυρί Cheddar με γέμιση από φρέσκο τυρί κρέμα, μπέικον και πιπεριές. Απίθανο, πανεύκολο μεζεδάκι για τη μπύρα και όχι μόνο.
Μερίδες: 9 κομμάτια
Προετοιμασία10 λεπτά
Μαγείρεμα10 λεπτά
Σύνολο20 λεπτά
Κατηγορία: Έως 5 Υλικά, Μαγειρική, Μεζέδες, Ορεκτικό
Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 9 φέτες τυρί cheddar
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 7 φέτες μπέικον
  • 50 γρ. κόκκινη πιπεριά
  • 50 γρ. πράσινη πιπεριά
  • κόκκινο πιπέρι καυτερό

Οδηγίες

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στον αέρα, στους 180° C.
  • Κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια και το τηγανίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, μέχρι να ροδίσει. Δεν βάζουμε επιπλέον λάδι.
  • Στο ταψί του φούρνου βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε τις φέτες του τυριού, φροντίζοντας να έχουν απόσταση μεταξύ τους.
  • Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για 7 έως 10 λεπτά.
  • Βάζουμε το τυρί κρέμα σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε το μπέικον και τις πιπεριές ψιλοκομμένα και κόκκινο καυτερό πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
  • Μόλις ψηθεί το τυρί, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο (όχι πολύ γιατί δεν θα μπορούμε να το τυλίξουμε).
  • Σε κάθε φέτα τυριού βάζουμε μια κουταλιά από το μείγμα μας και τυλίγουμε σε ρολό.
  • Βάζουμε τα ρολάκια σε ένα δίσκο με την άκρη προς τα κάτω.
  • Καλή επιτυχία!

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: Sotiria amor