Βάζουμε τα ασπράδια σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Μόλις αρχίσει να κάνει φυσαλίδες, αρχίζουμε να προσθέτουμε τη ζάχαρη σε δόσεις (5-6 δόσεις), ενώ δεν σταματάμε το χτύπημα.
Λίγο πριν σχηματιστεί η μαρέγκα προσθέτουμε και την βανιλίνη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Η μαρέγκα θα ναι έτοιμη όταν γυαλίσει και θα στέκεται, χωρίς να πέφτει από το μπολ ακόμη και αν το αναποδογυρίσετε .
Σε ένα κορνέ βάζουμε λίγο χρώμα ζαχαροπλαστικής με ένα ξυλάκι και προσθέτουμε την μαρέγκα. Σχηματίζουμε τους μπεζέδες σε ένα ταψί, προσπαθώντας να έχουν όλοι το ίδιο μέγεθος περίπου, για να ψηθούν στον ίδιο χρόνο. Αφού τους κάνουμε όλους, τους στολίζουμε με χρωματιστά κας-κας ή με ότι άλλο θέλουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 80 λεπτά στους 100° C . Αν τους θέλουμε πιο μαστιχωτούς τους ψήνουμε στους ίδιους βαθμούς αλλά για 70 λεπτά.
Μπορούμε να κάνουμε και μπεζέδες σε σοκολατένια στικς, όπως στο βίντεο. Αφού ψηθούν τους βγάζουμε από τον φούρνο και τους στολίζουμε για το γιορτινό μας τραπέζι.