Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας καλά απ' όλες τις πλευρές.
Σβήνουμε με το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί λίγο προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το νερό και τα μυρωδικά.
Μεταφέρουμε το κρέας σε μια γάστρα ή σε ένα πυρέξ, σκεπάζουμε και ψήνουμε για 2 ώρες στους 180° C, στις αντιστάσεις.
Μόλις ψηθεί το κρέας, το αφαιρούμε από τη γάστρα και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Βάζουμε το ζωμό του σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα τα οποία και βράζουμε, σε μέτρια φωτιά, για 5 λεπτά.
Βγάζουμε τα φρούτα και τα βάζουμε στην πιατέλα, γύρω από το κρέας μας, το οποίο έχουμε κόψει σε φέτες.
Διαλύουμε με λίγο κρύο νερό το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε μέσα στο ζωμό. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και περιχύνουμε στο κρέας.