Αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα .
Σε ένα μπολ αφρατεύουμε με το μίξερ χειρός το βούτυρο κομμένο σε κύβους και την άχνη ζάχαρη, για τουλάχιστον 6-7 μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε ΚΑΛΑ το χτύπημα μέχρι να ασπρίσει λίγο το μείγμα και να είναι αφράτο!
Στο ενδιάμεσο προσθέτουμε το αλάτι, την βανίλια & το ξύσμα πορτοκαλιού.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το κορν φλάουερ και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα μας! Ανακατεύουμε πλέον με μια σπάτουλα ή με το χέρι μας μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά! Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και βουτυρένια!
Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνέ & αφήνουμε για 10 - 15 λεπτά στο ψυγείο.
Τέλος βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα και δημιουργούμε μπισκότα μετρίου μεγέθους στρογγυλά ή μακρόστενα αναλόγως τι μας αρέσει! Ψήνουμε για 12-14 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά!
Τα αλείφουμε με την μαρμελάδα και ενώνουμε δύο μπισκότα μαζί! Τα βουτάμε στην λιωμένη κουβερτούρα και τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο, τρούφα ή ξηρούς καρπούς .
Καλή σας απόλαυση φιλαράκια μου.