Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία το κρέας, μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές. Θα χρειαστούν περίπου 7 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μικρά ξερά κρεμμυδάκια, καθαρισμένα και ανακατεύουμε σποραδικά για 3 λεπτά.
Κόβουμε τα καρότα σε ροδέλες και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά.
Κόβουμε τα μανιτάρια και τα προσθέτουμε και αυτά στην κατσαρόλα.
Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και ανακατεύουμε για ένα λεπτό ακόμη.
Βάζουμε τον πελτέ, τη φρέσκια ντομάτα, την πάπρικα, τα φύλλα δάφνης, τους κόκκους πιπέρι, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 75 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.