Σε μπολ, σπάμε σε αρκετά μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Στο multi θρυμματίζουμε τα καρύδια και τα προσθέτουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε.
Σε κατσαρόλα, βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Με σύρμα ανακατεύουμε, προσθέτουμε τη μαργαρίνη και αφήνουμε να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τη βανίλια, το κακάο και βράζουμε το μείγμα μέχρι να πήξει.
Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα μπισκότα και τα καρύδια, ανακατεύοντας προσεκτικά να ενσωματωθούν τα υλικά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Παίρνουμε από το μείγμα ποσότητα περίπου 25 γρ. για να σχηματίσουμε μικρές μπάλες, τυλίγοντάς τις στο ινδοκάρυδο.