Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αραβοσιτέλαιο, την πορτοκαλάδα, το ξύσμα πορτοκαλιού, το κακάο, τα τριμμένα καρύδια, 50 γρ. ινδική καρύδα, την κανέλα και το γαρύφαλλο.
Προσθέτουμε σε δόσεις τη φαρίνα μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη, η οποία δεν θα κολλάει στα δάχτυλα. Ίσως να μη χρειαστεί να βάλουμε όλη την ποσότητα της φαρίνας.
Από τη ζύμη μας παίρνουμε και πλάθουμε μπαλάκια (περίπου 20-25 γρ.) και τα βάζουμε σε ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε στους 200° C για περίπου 20 λεπτά και αφού ψηθούν, τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας σε μια μικρή κατσαρόλα όλα τα υλικά για 5 λεπτά.
Αφού κρυώσουν τα Ινδοκαρυδοπιτάκια, τα βάζουμε σε ένα σκεύος που να μην έχουν απόσταση μεταξύ τους και τα περιχύνουμε με το καυτό σιρόπι.
Τα γυρίζουμε να σιροπιαστούν καλά και αφού ρουφήξουν όλο το σιρόπι, τα κυλάμε μέσα στην ινδική καρύδα.
Αφήνουμε πάλι να κρυώσουν καλά και απολαμβάνουμε.