Κόβουμε το κρεμμύδι μας στη μέση και στη συνέχεια σε λεπτές φέτες. Κόβουμε το κολοκύθι, τα καρότα και τις πιπεριές σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια 3 εκ. μήκους περίπου.
Βάζουμε πάνω στη φωτιά μας ένα γουόκ ή ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε το σησαμέλαιο. Μόλις ζεσταθεί το σκεύος μας προσθέτουμε το κρεμμύδι και το φέρνουμε 2-3 βόλτες μέχρι να μαραθεί λίγο.Στη συνέχεια προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και σοτάρουμε για 6-7 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν λίγο.
Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό για να βράσουμε τα noodles, σύμφωνα με τη συσκευασία. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο αλάτι. Μόλις κοχλάσει το νερό, προσθέτουμε τα noodles και τα αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια τα κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε κρύο νερό στην κατσαρόλα και σουρώνουμε καλά.
Ρίχνουμε μέσα στα λαχανικά μας τη σόγια σως και τη γλυκιά chili σως και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα noodles και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Τέλος προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.