Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το γάλα, τη ζάχαρη και το περιεχόμενο των δύο φακέλων της κρέμας και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει η κρέμα.
Μόλις είναι έτοιμη, τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά της, για να μην κάνει πέτσα και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Στραγγίστε τα ροδάκινα και φροντίστε να συγκεντρώσετε το χυμό σε ένα μπολάκι.
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της βάσης μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Βουτυρώνουμε τη φόρμα με την αποσπώμενη βάση και απλώνουμε ομοιόμορφα τη ζύμη, φροντίζοντας να ανεβάσουμε λίγη και στην άκρη. Η βάση θα είναι σχετικά λεπτή.
Αναμιγνύουμε την ξινή κρέμα γάλακτος με την κρύα κρέμα βανίλιας και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε 4-5 μισά ροδάκινα κομμένα σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Στη συνέχεια απλώνουμε την γέμιση στη βάση. Κόβουμε σε φέτες τα υπόλοιπα ροδάκινα και τα απλώνουμε πάνω στην κρέμα ομοιόμορφα.
Ψήνουμε το κέικ στους 175° C στις αντιστάσεις πάνω/κάτω για περίπου 80 λεπτά.
Όταν κρυώσει το κέικ, ετοιμάστε το φάκελο με το ζελέ επικάλυψης σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και καλύψτε την επιφάνεια.
Αν δε βρείτε έτοιμο ζελέ επικάλυψης (όπως δεν βρήκαμε και εμείς), βάλτε το χυμό από τα ροδάκινα, το κορν φλάουρ και τη ζάχαρη σε μια μικρή κατσαρόλα και ανακατέψτε πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει.
Στη συνέχεια απλώστε πάνω στην επιφάνεια του κέικ. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι διάφανο το ζελέ αλλά είναι θαμπό.