Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομμάτια από το στήθος κοτόπουλου, το ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε μια πλατιά χαμηλή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε μέσα το κοτόπουλο. Το αφήνουμε να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει διάφανο.
Βάζουμε στην κατσαρόλα και το θυμάρι και σβήνουμε με το κρασί και το λεμόνι.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί, προσθέτουμε το νερό όπου έχουμε διαλύσει τον κύβο κοτόπουλου.
Σιγοβράζουμε το φαγητό μας μέχρι να μαγειρευτεί. Περίπου 20-30 λεπτά.
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι με τη μουστάρδα και το μέλι. Με μια κουτάλα παίρνουμε σε δόσεις ζωμό από το κοτόπουλο και τον προσθέτουμε στο μπολ με το γιαούρτι. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Μόλις το μείγμα με το γιαούρτι γίνει χλιαρό από το ζωμό, μπορούμε να το προσθέσουμε στην κατσαρόλα χωρίς το φόβο μήπως μας κόψει. Ανακατεύουμε να πάει παντού.
Αφήνουμε την κατσαρόλα πάνω στη φωτιά και προσθέτουμε το κορν φλάουρ που έχουμε διαλύσει στο κρύο νερό. Αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις και αφού δούμε ότι η σάλτσα μας αρχίζει να πήζει, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέτουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.