Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, την έτοιμη σκόνη για πουρέ και το μπέικιν πάουντερ και αναμιγνύουμε.
Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και το νερό και ζυμώνουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί στη φόρμα με την αποσπώμενη βάση και απλώνουμε ομοιόμορφα τη ζύμη μας. Φροντίζουμε να ανεβάσουμε και λίγη στις άκρες.
Στραγγίζουμε τον τόνο ή το κοτόπουλο και τον απλώνουμε πάνω στη βάση μας.
Ρίχνουμε στην κρέμα γάλακτος λίγο πιπέρι, τη μουστάρδα, το βασιλικό και τη νοστιμιά σε σκόνη και ανακατεύουμε. Προσθέστε οποιοδήποτε άλλο μπαχαρικό σας ταιριάζει και σας αρέσει.
Απλώνουμε το μείγμα της κρέμας πάνω από τον τόνο ή το κοτόπουλο.
Πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.
Ψήνουμε στους 175° C στις αντιστάσεις για 35 λεπτά περίπου.