🥟 Σ' ένα μπωλ βάζουμε τα άλευρα, το αλάτι & το μπέικιν, τ' ανακατεύουμε & στη συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε 3-4 λεπτά και έτοιμο 😀
🥬 Σ' ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο & μόλις ζεσταθεί, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά & αχνίζουμε τα πράσα με μια πρέζα αλάτι, να μαραθούν και να μαλακώσουν, γύρω στα 10 λεπτά.
🧀🥚 Αφού κρυώσουν τα πράσα, ρίχνουμε την τριμμένη φέτα, λίγο πιπέρι, το χτυπημένο αυγό, 1 κ.γ. ελαιόλαδο & ανακατεύουμε καλά.
🥟 Χωρίζουμε το ζυμάρι σε μπαλάκια των 23-25 περίπου γρ. Ανοίγουμε με πλάστη σε κυκλικό - σχετικά 😂😂 - σχήμα (& με τα χέρια αν σας βολεύει) & αν κολλάει το ζυμάρι πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι την επιφάνεια & το ζυμάρι. (προσωπικά αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε)
🧀🥚🥬 Βάζουμε από 1 κ.γ. περίπου γέμιση.
Κλείνουμε σε μισοφέγγαρο & πατάμε τις άκρες με πιρούνι για να κλείσουν καλά.
🎈 Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί καλύτερα & ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C στον αέρα για 20 περίπου λεπτά.
Καλή επιτυχία 😘😘