Μους Γιαουρτιού με Μάνγκο
Εξωτική Μους Γιαουρτιού με Μάνγκο. Μια ελαφριά. με λίγες θερμίδες κρέμα, που ταυτόχρονα είναι πολύ νόστιμη και με πλούσια γεύση.
Προετοιμασία10 λεπτά λεπτά
Χρόνος ψήξης2 ώρες ώρες
Σύνολο2 ώρες ώρες 10 λεπτά λεπτά
- 1 κ.γ. ζελατίνη σε σκόνη
- 2 κ.σ. νερό
- 1 μεγάλο μάνγκο
- 3 κ.σ. ερυθριτόλη ή όποιο άλλο γλυκαντικό θέλετε
- ½ κούπα κρέμα γάλακτος
Διαλύστε την ζελατίνη σε 1 κ.σ. νερό, σε ένα μπολάκι, ανακατέψτε, ρίξτε και 1 κ.σ. βραστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί καλά.
Βάλτε το μάνγκο και την ζελατίνη σε ένα μπλέντερ, μέχρι να γίνει πουρές.
Ρίξτε στον κάδο ενός μίξερ την κρέμα γάλακτος και την ερυθριτόλη χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει να γίνει σαν σαντιγί.
Προσθέστε στην κρέμα και τον πουρέ μάνγκου και ανακατέψτε με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί.
Βάλτε το μείγμα σε ποτηράκια ή μπολάκια ατομικά και τοποθετήστε τα στο ψυγείο, τουλάχιστον 2 ώρες. Διατηρούνται στο ψυγείο
Έριξα και λίγο πουρέ μάνγκο από πάνω, χωρίς ζελατίνη, για διακόσμηση.
Πηγή συνταγής και photo: Instagram 2lovecooking