Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Μους Γιαουρτιού με Μάνγκο

Εξωτική Μους Γιαουρτιού με Μάνγκο. Μια ελαφριά. με λίγες θερμίδες κρέμα, που ταυτόχρονα είναι πολύ νόστιμη και με πλούσια γεύση.
Μερίδες: 4 μερίδες
Προετοιμασία10 λεπτά
Χρόνος ψήξης2 ώρες
Σύνολο2 ώρες 10 λεπτά
Κατηγορία: Επιδόρπιο, Ζαχαροπλαστική, Κρέμες
Μέθοδος: Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 1 κ.γ. ζελατίνη σε σκόνη
  • 2 κ.σ. νερό
  • 1 μεγάλο μάνγκο
  • 3 κ.σ. ερυθριτόλη ή όποιο άλλο γλυκαντικό θέλετε
  • ½ κούπα κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

  • Διαλύστε την ζελατίνη σε 1 κ.σ. νερό, σε ένα μπολάκι, ανακατέψτε, ρίξτε και 1 κ.σ. βραστό νερό και ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί καλά.
  • Βάλτε το μάνγκο και την ζελατίνη σε ένα μπλέντερ, μέχρι να γίνει πουρές.
  • Ρίξτε στον κάδο ενός μίξερ την κρέμα γάλακτος και την ερυθριτόλη χτυπήστε μέχρι να αφρατέψει να γίνει σαν σαντιγί.
  • Προσθέστε στην κρέμα και τον πουρέ μάνγκου και ανακατέψτε με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί.
  • Βάλτε το μείγμα σε ποτηράκια ή μπολάκια ατομικά και τοποθετήστε τα στο ψυγείο, τουλάχιστον 2 ώρες. Διατηρούνται στο ψυγείο

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Έριξα και λίγο πουρέ μάνγκο από πάνω, χωρίς ζελατίνη, για διακόσμηση.
Πηγή συνταγής και photo:  Instagram 2lovecooking