Σε ένα μπολ θα βάλουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αυγό, μια πρέζα αλάτι, τη βανιλίνη, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό. Ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.
Αφού ενωθούν τα υλικά, προσθέτουμε στο αλεύρι το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα στο μείγμα με το βούτυρο, σε δύο δόσεις. Μόλις ενσωματωθεί η πρώτη δόση, προσθέτουμε και τη δεύτερη και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να έχουμε μια ζύμη η οποία δεν θα κολλάει.
Σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και αφήνουμε στην κατάψυξη για μισή ώρα να κρυώσει.
Μόλις κρυώσει η ζύμη μας, τη βγάζουμε από την κατάψυξη και πλάθουμε στρογγυλά μπαλάκια των 30 γρ. περίπου. Στη συνέχεια τα βουτάμε στη ζάχαρη άχνη και τα τοποθετούμε πάνω στο ταψί μας το οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170° C στον αέρα.
Ψήνουμε για 12-14 λεπτά
Αφήνουμε σε μια σχάρα να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.