Προσθέτουμε το βούτυρο και τη βανίλια και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε 2 κ.σ. αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα. Συνεχίζουμε ρίχνουμε 3 κ.σ. αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα. Τέλος ρίχνουμε άλλες 3 κ.σ. αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα. Γίνεται ένας ωραίος σταθερός χυλός.
Βάζουμε το χυλό σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κάνουμε δισκάκια πάνω στη λαδόκολα.
Ψήνουμε στους 200° C σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στη μεσαία σχάρα για 10 λεπτά.
Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν χωρίς να τα μετακινήσουμε.