Σε ένα μπολ βάζουμε το χλιαρό γάλα, την ξηρή μαγιά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.
Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το ξύσμα και τη βανίλια και ανακατεύουμε με το πιρούνι μας.
Προσθέτουμε σε δόσεις το αλεύρι φαρίνα μέχρι να έχουμε μια αφράτη ζύμη. Τη μεταφέρουμε πάνω στον πάγκο μας και ζυμώνουμε για 5 λεπτά και στη συνέχεια τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε για 1 ώρα στην άκρη να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.
Μόλις ξεκουραστεί, τη βάζουμε πάλι πάνω στον πάγκο μας και ζυμώνουμε για άλλα 5 λεπτά. Την ανοίγουμε με ένα πλάστη σε παχύ φύλλο και με ένα ποτήρι ή με ένα κουπ-πατ κόβουμε δισκάκια. Τα τοποθετούμε στο ταψί μας πάνω σε λαδόκολλα και τα αφήνουμε σκεπασμένα στην άκρη για μισή ώρα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180° C και ψήνουμε τα ντόνατς για 15 λεπτά.. Στη συνέχεια τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε στη μέση.
Για την Κρέμα
Βάζουμε το γάλα και τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι να ζεσταθούν.
Διαλύουμε το κορν φλάουρ και το αλεύρι με λίγο από το ζεστό γάλα και τα προσθέτουμε και αυτά στο κατσαρολάκι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει η κρέμα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τη βανίλια, το βούτυρο και τον κρόκο και ανακατεύουμε καλά. Μόλις κρυώσει η κρέμα γεμίζουμε τα ντονατσάκια και απολαμβάνουμε.