Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Κορμός Nutella

Λαχταριστός, σοκολατένιος κορμός με φουντούκια. Άλλη μια συνταγή από την Τζένη Τσανακτσίδου που λατρεύουμε.
Μερίδες: 1 δόση
Μαγείρεμα30 λεπτά
Χρόνος Ψύξης12 ώρες
Σύνολο12 ώρες 30 λεπτά
Κατηγορία: Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Σοκολάτα
Μέθοδος: Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 400 γρ. λιωμένη μαύρη σοκολάτα
  • 300 γρ. λιωμένη λευκή σοκολάτα
  • 500 γρ. nutella
  • 350 γρ. καβουρδισμένα φουντούκια
  • ελάχιστο λάδι για τη φόρμα

Οδηγίες

  • Χρησιμοποιούμε μια μακρόστενη φόρμα την οποία λαδώνουμε ελαφρώς.
  • Με ένα πινέλο αλείφουμε τον πάτο και τα τοιχώματα της φόρμας με τη λιωμένη μαύρη σοκολάτα.
  • Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 10 λεπτά και στη συνέχεια επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για ακόμη μία φορά.
  • Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη nutella με τη λευκή σοκολάτα και προσθέτουμε και τα φουντούκια. Ανακατεύουμε καλά για 2 λεπτά περίπου.
  • Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τη nutella. Βάζουμε ξανά στο ψυγείο για 10 λεπτά.
  • Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε πάνω στο μείγμα την υπόλοιπη μαύρη σοκολάτα.
  • Βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο για 12 ώρες μέχρι να κρυώσει καλά.

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou