Θρυμματίζουμε τα μπισκότα, τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο.
Τα ανακατεύουμε και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση.
Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο.
Σε ένα μπολ βάζουμε το κορν φλάουρ και το αλεύρι.
Προσθέτουμε λίγο από το κρύο γάλα και ανακατεύουμε.
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με τη ζάχαρη να ζεσταθεί.
Προσθέτουμε το μείγμα από κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Μόλις πήξει κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τους κρόκους. Ανακατεύουμε γρήγορα.
Προσθέτουμε τη βανίλια και το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Βγάζουμε τη φόρμα με τα μπισκότα από το ψυγείο και απλώνουμε πάνω τους ομοιόμορφα την κρέμα.
Στη συνέχεια απλώνουμε από πάνω μια διαφανή μεμβράνη που να εφάπτεται στην κρέμα, αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Για τη σαντιγί
Χτυπάμε το γκαρνί σε σκόνη με το κρύο γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Για τη διακόσμηση
Ψήνουμε τα αμύγδαλα για 10 λεπτά στους 180° C. Αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα θρυμματίζουμε και τα ρίχνουμε πάνω στο γλυκό. Από πάνω βάζουμε τα κερασάκια!