Πλένουμε το μοσχαράκι και το στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Στη συνέχεια το κόβουμε σε κύβους 2-3 εκατοστών.
Βάζουμε στη χύτρα το ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το μοσχαράκι. Αφήνουμε 7-8 λεπτά να κοκκινήσει από όλες τις πλευρές, σε μέτρια έως δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Εν τω μεταξύ ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σέλερι και κόβουμε σε ροδέλες τα καρότα. Το σκόρδο το αφήνουμε ολόκληρη σκελίδα.
Μόλις κοκκινήσει το κρέας, το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και το κρατάμε στην άκρη σκεπασμένο, να μη μας κρυώσει.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα λαχανικά και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα τον ντοματοπελτέ και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να βγάλει τα αρώματά του. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να εξατμιστεί.
Γυρνάμε το κρέας στην κατσαρόλα μαζί με τα ζουμάκια του και προσθέτουμε το τη σάλτσα ντομάτας, το δαφνόφυλλο, τους κύβους κοτόπουλου, το αλάτι, την πάπρικα και το πιπέρι.
Προσθέτουμε βραστό νερό, τόσο που να σκεπάζει το κρέας μας καλά. Κλείνουμε τη χύτρα και βάζουμε τη φωτιά στο δυνατό (9). Μόλις ακούσουμε να βγάζει ατμό από τη βαλβίδα βάζουμε τη φωτιά στο χαμηλό (3) και μαγειρεύουμε για 1 ώρα.
Σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά... Ταιριάζει με όλα.
Αν μας περισσέψει σάλτσα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε ένα ωραίο, πεντανόστιμο κριθαράκι.