Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι ή μια κατσαρόλα πάνω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Μόλις κάψει το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το χοιρινό κρέας και το τσιγαρίζουμε, να πάρει χρώμα απ'όλες τις πλευρές
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, τη γλυκιά πάπρικα, το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε 5 λεπτά να μαγειρευτεί έως ότου εξατμιστεί το κρασί.
Ρίχνουμε στο τηγάνι μας ζεστό νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών. Σκεπάζουμε και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για 20 λεπτά περίπου.
Κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές μας και σε φετούλες το κρεμμύδι και μόλις περάσουν τα είκοσι λεπτά, τα προσθέτουμε στο τηγάνι μας.
Σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν όλα μαζί για 15 λεπτά ακόμη. Αν δεν έχει αρκετό ζουμί το φαγητό μας προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
Σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες.