Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Κουλουράκια Κανέλας με 3 υλικά

Τα πιο εύκολα, νηστίσιμα, Κουλουράκια Κανέλας που μπορείς να φτιάξεις! Χρειάζεσαι μόνο 3 βασικά υλικά και τα ετοιμάζεις στο λεπτό!
Μερίδες: 50 κομμάτια
Προετοιμασία2 λεπτά
Μαγείρεμα20 λεπτά
Σύνολο22 λεπτά
Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια, Νηστίσιμα, Νηστίσιμα γλυκά
Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200° C, στις αντιστάσεις.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε το ηλιέλαιο, το λευκό κρασί και τη φαρίνα και ανακατεύουμε έως ότου έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
  • Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
  • Πλάθουμε μικρά μπαστουνάκια, περίπου ίσα με το δάχτυλό μας και τα κλείνουμε σαν δαχτυλίδι.
  • Βουτάμε τα κουλουράκια και από τις δύο πλευρές στο μείγμα ζάχαρη-κανέλα και τα αραδιάζουμε πάνω στο ταψί μας, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
  • Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200° C, στις αντιστάσεις.

Σημειώσεις