Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200° C, στις αντιστάσεις.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ηλιέλαιο, το λευκό κρασί και τη φαρίνα και ανακατεύουμε έως ότου έχουμε μια ομοιογενή ζύμη.
Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Πλάθουμε μικρά μπαστουνάκια, περίπου ίσα με το δάχτυλό μας και τα κλείνουμε σαν δαχτυλίδι.
Βουτάμε τα κουλουράκια και από τις δύο πλευρές στο μείγμα ζάχαρη-κανέλα και τα αραδιάζουμε πάνω στο ταψί μας, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200° C, στις αντιστάσεις.